tam1anneadayi benim eylülde bahçeci Ankara’da Berfu demirle başlayan sürecim Aralık sonunda gebelik haberini öğrenmemle devam etti şimdi cok şükür 34 haftalık olduk. Oradan cok memnun kaldım. Hoca inanılmaz profesyonel biri öyle aşırı güler yüzlü falan biri değil ama işini inanılmaz iyi yapıyor. Yusuf hocayla da bir kere gebelik muayenesi yapmıştık o zaman tanışmıştım genelde Berfu hoca tercih ediliyor gördüğüm kadarıyla. Merkez cok iyi ama laboratuvar imkanları vs olarak. Fiyat konusunda biraz pahalı olduğunun farkındayım diğer yerlere göre ama ilaçlar da cok pahalı tutuyor onu göz önüne alarak “şimdi en iyi yeri denemiş olayım, cunku ihmal vs olur da o sebepten negatif sonuç alırsam cok üzülürüm ve ikinci denemeyi de yapmak zorunda olduğumdan daha cok para harcarım” şeklinde düşünmüştüm. Yine de fiyatlar daha ucuz olmasına rağmen hamilelik döneminin basında kullandığım ilaçlar vs 30 bin harcadım. Şuan orada güncel olarak transfer sürecinde olan arkadaşlarımda var merak ettiğiniz ücret varsa sorarım. Sormak istediğiniz bir şey varsa bana da sorabilirsiniz. Bence tüp bebek anneleri ve adayları birbirine destek olmalı 💕 dualarım sizinle