moonlight41 geçen ayın 27 sinde düşük yaptim hic korunmadan devam ettik ustunden 3 hafta 3 gun gecti ama test yaptm negatif belirtileri tam cikaramiyorm ama bacaklarim sancilaniyor belim agriyo ara sıra kasik ağrılarım var ve seffaf sümüksü akintilarm var
aybarsaybuke moonlight41 aynı belirtiler bendede var idrar testi negatif bugunde akıntım oldu bat 27 geçen ay kimyasal geçirdim
moonlight41 aybarsaybuke ayni bennn ama benim kimyasal deyildi iki kes parca dusurdum 5+1 dik aniden düştü gecen ay 27 Haziran’da şimdi ne zmn olucam bilmiyorm az önce de test yaptım negatif ama akintilarim var ve belim cok ağrıyor umarim adet olmam
aybarsaybuke moonlight41 ay bel ağrısı ve arada sol kasığıma vuruyor adetle aynı gibi o yüzden hamileyim bile diyemiyoruz
moonlight41 aybarsaybuke ya ayin 27 sinde olmamiz gerekmiyor çünkü 30 gunde bir adet goren bi insan asla değilim ya 28 gunde ya da 26 gunde ya ayin 24 u ya da 26 sinda olucam ama adete yakin hic seffaf akintim olmaz benim birde testte silik bile olsa cikmasi gerekmezmiydi
aybarsaybuke moonlight41 belirtilerimş yazmıstım sol bacakta kasıpa doğru ağrı ve arada bel ağrım var sanki adet olcaksındır sabahtan hissedersin ya onun gibiyim
moonlight41 aybarsaybuke 🥺 offf benimde aynı şekilde ya ama negatif çıktı bu bekirtisizk beni öldürüyor