Neseeli Blgnaydmr rahimde yumuşama veya azda olsa açılma yoksa suni sancı işe yaramıyor dedi doktorum.. 🙄
Blgnaydmr Neseeli bugün gittim henüz kanala bile girmemiş sancı da yok pazartesi yatış yapalım dedi ne yapacağım bilmiyorum sonradan sezaryana dönecekse boşuna suni sancı almak istemiyorum
Haticelisa Neseeli sağlıkla kucağınıza alın inş. En mantıklısı .. benim kızım 40+6 da doğdu sıfır açıklık o halde suni verdiler 4 saatte 2cm açılmam oldu zatende korkmuştum ve o sancıyı çekerken bebeğim kalp atışları düştü bebekte strese girmiş ve acilen sezeryane alındım.
Beymin @“Neseeli”#p2323366e hastaneden yazıyorum şu anda :) bence gerek yok, normal gelmek istese gelirdi yavrunuz ❤️
guldenyldz Neseeli Neseeli 40+2 de bende şöyle oldu suni sancı verdi açılma 4 cm falan oldu ama o an da bebeğimin kalp atışları yavaşladığı için hemen sezaryene almak zorunda kaldı. Ve doğduğu gibi de doktorun eline kakasını yaptı. Yani normal doğum çok istemiştim ama şuan ki düşüncem hiç farketmeZ bebeğimi riske atmadan gelmesi çok daha iyi. 2. Ye hamileyim 28 Temmuz da sezaryen ile kavuşacağım inşallah 🥰
Neseeli Blgnaydmr canım rahimde yumuşama veya açılma var mı peki eğer bunlar yoksa suni sancı işe yaramaz dedi doktorum boşuna ağrı çekersin dedi.. Bende de Pazartesi son bi kez daha bakacak eğer yine yoksa sezaryen olacağım..
Blgnaydmr Neseeli maalesef hiç birı bende de yok pazartesi tekrar gideceğim tekrardan yoksa bende sezeryan olurum boşuna suni sancı almayayım
Neseeli Blgnaydmr bende öyle düşünüyorum demek ki hayırlısı böyleymiş sağlıkla gelsinler inşallah .. Haberleşiriz yine.. 🥰