Karelinannesi Kızlar 34+2 haftalık hamileyim tam 40 gün kaldı uygulamaya göre yani iki kere ağda yapabileceğim. Bu konuda kesin bilgisi olan var mı ağda acısı erken doğumu falan tetikler mi böyle mi riskim yok ama yine de cesaret edemedim🙏🏻
Cananyildiz Karelinannesi ben öncesinde başladım yani 24. Haftamda falan başladım erken doğumu tetikleyecegini sanmam ama kasılma ve acı çok oluyor iyiki son zamanlara kalmamışım hatta daha erken başlasaydım diyorum doğumdan sonrada ağdaya devam edeceğim
csmaknc Karelinannesi ben en son 35 te yaptım 37 oluyoruz canım tetiklemiyor benim doğum pozisyonunda olduğu halde sadece yalancı sancılar oluyor arada ağdamı kendim yapıyorum ona rağmen hiçbir şey olmadı
Marazin_annesi Karelinannesi tetiklemez ben ilk hamileligimin basindan beri yapıyorum ve2.ciye hamileyim 33. Haftamdayım heryerimi yine agda yapıyorum … Ayrıca bayan kuaförüyüm ve suyu gelip ağda yaptıran bile oldu
Karelinannesi Cananyildiz canım ben hep ağda yapıyorum. En son 1 ay önce yaptım şimdi tekrar yapmam lazım. Ama haftama göre acaba etken doğumu tetikler mi dedim çünkü böyle yazılar var internette. Ondan emin değilim
Dilekaktassss Karelinannesi ya bende ağda yapıyordum hatta baya incelmişti ama bikini bölgesi hep sivilce oluyordu yani acısı yetmezmiş gibi 3 4 gün boyunca yaralarla uğraşıyordum sizde bu durum olmuyor mu
kadrfdan Karelinannesi 5. Aydan sonra erken doğumu tetikliyor diyolar bende doğum yaklaşınca kuaförde yaptircam 16. Haftaya kadar kendim yapıyordum ama bıraktım
Cananyildiz Karelinannesi canım hep yapıyosan zaten seyrekleşmiştir ve acı olarak da azalıyor çok uzatmamaya çalış yinede doktora sormakta fayda var ben doğuma kadar gidecegim
Dilekaktassss Marazin_annesi ağda bende hep döküntü yapıyor sizde yapmıyor mu yada ben mi yanlış yapıyorum bilgi verir misiniz
pnrrikoo Dilekaktassss benimde tahriş oluyor deri döküntüsü 2-3 gün sürüyor ama cildim hassas o bakımdan pek umursamıyorum
Marazin_annesi Dilekaktassss hayr bende yapmıyor… öncelikle kıl yönünüze göre agdayı sürüp almanız şart… Agdayı eğer vucutta kullanıyorsanız kartüş alın ve pudralı olsun malum bide havalar sıcak serin yerde almaya dikkat edin agda sonrası baby vazelin var marketlerde ondan alıp onu sürün sürdükden sonra hemen duşa girmeyin ya 1 gün bekleyin yada 1saat… duş sonrası mutlaka nemlendirici sürün parfüm vs. Bisey kullanmayıniki gün…
Dilekaktassss pnrrikoo benimde cildim hassas sarışın olunca da iyice etkileniyorsun ağdalı koltuk altıma kullanıyorum döküntü yapmıyor kullana kullana çok az çıkıyor ve artık acıtmıyor ama bikini bölgesinde kullandığımda mahf oluyorum
Dylann pnrrikoo covid sonrası koku kaybı oldu zerre koku almıyorm ama normalde zararlı mıdır acaba yaşlılar biz kullanırdk dyorlar
Tiredmother Karelinannesi 34 üm bugün, bi kaç gün önce yaptırdım bugün kontrolde bi sıkıntı gözükmedi. Bence kişiye göre değişebilen bi şey bu doğum zamanı neyin tetiklediği flan gönlünü rahat tut yaptır bi şey olmaz inşallah
Dilekaktassss Marazin_annesi ben BİM’in ağdasından kullanıyordum el ile ısıtılandan bir kere ben ağda yaptığım yere nemlendirici krem sürdüm koltuk altımı yaktı öyleki kabuk tuttu