btlbsr Seyma0323 amin inşallah. Ben ilaç kullanmadım dediğiniz gibi açıklık vs de etkili bende sadece boy olarak 30mm oda iyi sıkıntı yok demişlerdi
Seyma0323 btlbsr Aynen öyle canim ben normal günluk hayatimi yaşiyorum bisey olsaydi mutlaka doktor söylerdi
TeoMom Meresss 34 mm ile serklaj yapmazlar genelde canım hatta iyi bir uzunluktur doktorun neden serklajı tercih etti acaba
Meresss TeoMom alttan muayneyle 2 cm yakın açıklık varfı canım bebeklerin kafasıda yakındı herhangi bi baskıda bi gecede bile açılman artar aniden suyun gelir dedi acil bi şekilde serklaj oldum😮💨
Derin2022 Melkee Melkee hic telaşlanma rahim ağzın gayet iyi bir sıkıntı yok ki . Benim de 17.hafta da 33 du suan 28 haftalığız 35 oldu . Progestsn ve magnezyum kullandım işime devam ettim hic oyle yatmadım evde yani
TeoMom Meresss İkiz mi canım seninkiler o zaman çok doğal iyi de yapmış riske atmayarak benim de 33 mm civarı ama hem açılma yok hem de tek bebek diye atmıyor doktor inşallah bebişleri vakitlice sağlıkla doğururuz 🥰
Meresss TeoMom amin canım tek duam o artık gözüm 37 38 haftada bile değil 32 33 ü görsem çok sevinicem sağ salim alalım inşallah yavrularımızı🤲🏻
TeoMom Meresss Ben de kendime önce 28 sonra 32 yi hedef koydum canım zaten 32 yi bir görsek herhalde bizden mutlusu olmaz kaçıncı haftadasın şu an