Handenurrctn Merhaba arkadaşlar. 11+5 günümdeyim. Çok fazla diş ağrım var doktorum dişçiye gitmemi önerdi. Benim gibi diş ağrısı olup giden oldumu? Röntgen, anestezi,antibiyotik vs kullanan oldumu ?
Bellks Handenurrctn diş ağrısından duramiyodum 8 haftalıkken antibiyotik kullandım b grubu antibiyotik olduğunu zarar vermediğini söyledi doktor
Marazin_annesi Handenurrctn canım ben 30 haftalikken disimden çok cektim aglayodum her gün dişciye gittim dogum doktorumdan izin alıp ama dişci hic bise yapmadı anbyodik ve parol verip yolladı bide 2 disimde skntı var yani bende hem ilaclarimi ictim hem disime pamukla kolonya yaptım hemde buz kompleksi yaptim üc güne biseyim kalmadı… Bide benim disim kanal tedavi ve biride kırik enfeksiyin kapmıştı
can9129 Ben dün gittim dolgu yaptım çok iyi geçti ilk hamileliğim de hep dişçide geçti 20lik dışım alttan uzayıp çenemi delmişti sürekli ağrım oluyordu ondan dolayı hergun dişçiye gidiyordum çok şükür oğlumun bundan dolayı hiç Bi sağlık sorunu olmadı
askinsy Diş doktoruna hamile olduğunu söylersen her ilacı vs ona göre kullanıyor merak etme bir şey olmaz
Anne88 Marazin_annesi canm bende 30 haftalıgım dedıgın şikayetlerin hepsi bende de var duramıyorum Ağrıdan kendi doktorumdan belge felan mı almam gerekiyor dişçiye gitmem için
Handenurrctn Marazin_annesi çok geçmiş olsun canım benimde 2 sene önce yaptirdigim kaplama olan dişim ağrıyor kesin içi çürüdü ☹️ röntgen ve anesteziden korkuyorum
Marazin_annesi Anne88 ya şimdi şöyle söylim ben ilk dişçiye gittim hic bise yapmadılar görümcemde özel hastanede sağlıkçı dogum domtoruna soyle o yardımcı olur dedi doktoruma gittim ve anestesiz islem yapılabilir diye islem düştü tekrar dişçiye gittim ve hiç bişe yapamam dedi ama ben 33 haftalıģım ondanda yapmamış olablrler bazı hamileler 12 haftalıkken islem yaptirabiliyolarmış nasıl yapıyolar anlamdim
sulemsi123 Bende 27.haftamda kanal tedavi yaptırdım.dişçi yapacağı anesteziyi yazdı kadın doğum doktorum ona onay vermedi içinde bi madde olan uyuşturucudan vurulmasın yazdı dişçide ona göre anestezi yaptı.son dönemlerde daha çok azıyomuş diş ağrısı mutlaka yapılmalı bence