eminemre99 Kızlar merhabalar Allah’ım hayırla sağlıkla kucağımıza almayi nasip eylesin neden oldu anlamiyorum her şey çok şükür iyi gidiyordu ama bugün doktor su fazla dedi neden oldu yasayan var mı ilerleyen haftlalrda düzeliri acaba kızlar ❤️
eminemre99 Ayperitansu canım öyle şeker de tukarmiyorum ama bal dondurma yedim bu ay genellikle şeker deyince meyve yiyorum onda yok bilemiyorum ki canım benim düzelir değil mi canım
Elfsnc eminemre99 meyvede şeker var özellikle karpuzda çok şeker olduğunu söyledi benim doktorum bu yüzden meyveye de çok dikkat etmelisin
Ayperitansu eminemre99 benimde 8. Aya girdiğimde yükseldi suyun hep normal giderken sonra fark ettik ki meyve çok tüketiyorum meyveyi azalttım ara öğünde yedim sadece kısa sürede suyum normale döndü bide yoğurt ye çok şekerli şeyler yükettiğinde yoğurt senin suyunu düzeltir
Aysekalkan Elfsnc eminemre99 meyveyi de yemek istersen yoğurtla birlikde ye tek yeme kapuz bı dilim ye tm
eminemre99 Ayperitansu a a maşallah canım benim ya darisi hayırla bana inşallah olur. Bnde yoğurt yemiyorum genelde ayran içiyorum hani sen öyle dedin yoğurt yerin hiç sorun değil canım benim bnde 29 haftalık oldum canım benim inşallah hayırla düzelir canım
eminemre99 Ayperitansu meyve de evet çok yiyorum hani fayda etsin ekmek yemiyorum ben öğünlerde genelde meyve sonuçta dedim şeker katıyorum öyle düşündüm canım