Gzmmtrkmn Kızlar 29 Temmuz sezeryan günüm. Heyecan, korku, panik hat safhada. Bide panik atağım var sürekli daralıyorum bunalıyorum allahım son günler hiç geçmiyor resmen. Var mı benimle aynı olan? Günü aynı veya yakın olan
Cunponannesi88 Gzmmtrkmn bende 25 Temmuzda olucam spinal sezeryan panikatak yok ama aşırı korku heyecan var günler geçiyor hergün nasıl atlatıcam ben diye düşünüyorum
Boniboncuk Gzmmtrkmn benım normalde agustos 15 doğum tarıhım 40 haftaya göre Ama erken doğum riskim vardı 36 ya kadar ilaç kullandım ilaçları kestik . Simdi bekliyoruz sizin dedğiniz gun doğum gunum eşiminde 26 temmuz doğum günü. O haftaya denk gelırse çok güzel olacak bakalım😍😊 Sağlıkla kucagına al😇
Gzmmtrkmn Cunponannesi88 bende öyle bir oğlum daha var bensiz nasıl duracak napıcam vs diye diye kendimi strese soktum iyice
Gzmmtrkmn Boniboncuk bizimde yıl dönümümüze denk geldi :) 6. Yıla girerken 2. Çocuğumuzu kucağımıza alıcaz inşallah. Ama bende çok fazla stres var inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza 🙏💖
Gzmmtrkmn Cunponannesi88 ilki erken doğum olduğu için acil olarak genel anestezisiyle doğuma alınmıştım çok kolay geçmişti hemen toparlamıştım bide ilk olduğu için bebeğim de küvez de olduğu için anlamadım zaman nasıl geçti aklım ondaydı hep. Şimdi spinal olucam doktorum genel önermiyorum dedi, süreç nasıl geçicek ne olucak bilmiyorum onun korkusu var üzerimde
Cunponannesi88 Gzmmtrkmn hee anladım evet benim Dr da spinal öneriyorum dedi ilk sezeryan olduğunuzda yürümek zor mu oldu sizin için genelde burda doğum Hikayeleri yürümek zor olduğu söyleniliyor
Gzmmtrkmn Cunponannesi88 yürümek değil ama ilk ayağa kalkmak baya zorlamıştı beni inşallah hiçbirimiz zorlanmadan güzel doğumlar yaşarız canım her türlüsü zor doğumun :)
Gzmmtrkmn Cunponannesi88 acı hissi olmuştu alıştıktan sonra düzeliyor ama sonra adet ağrısı gibi ağrılar oluyor
Cunponannesi88 Gzmmtrkmn sizin önceden doğum tecrübeniz var benim ilk gebeliğim çok korkuyorum arada ağlama geliyor gerçekten çok farklı bişey