Ecenurcevik Ben eskişehirde acıbadem hastanesinde doğum yapmak istiyorum bugün konuşup anlaştık fakat şuan belirlediğim bir doktor yok önerebileceğiniz doktor varmıdır acaba
Citlenbik Ecenurcevik hulusi bey çok yiyidir ikinci doğumumu yapıcam bütün arkadaşlarımda kendisine gitti eğer kadın dpktor istersen sadece mina inana git işinin ustasıdır kadınlarda erkeklerde hulusi beydir
Dilosderler B_Ella kesinlikle katiliyorum mine inana gidiyordum biraktim acikcasi cok iyi bir doktor ama asiri kalabalik ve hemen bisey olsa ulasamyrsn ceren hanimin enerjisi tatliligi ver gece 12de bile ulasilabiliyor olmasi beni memnun etti ona devam ediyorum
Ecenurcevik onurhan ben yeni doğum yaptım ceren hanımda aşırı memnun kaldım biz gold paket aldık 13 bine geldi ama bizim indiririmi var askeri indirim baya düştü normak fiyatını bilmiyorum açıkcası
Ecenurcevik Dilosderler ben onda doğum yaptım aşırı memnun kaldım 2 ci doğumum ilk doktorum da öok iyiyidi
Dilosderler Ecenurcevik askeri indirimlemi 13e dustu acaba bizde haftaya gidip anlasma yapmak istiyoruz askeri indirim uygulaticaz bizde 😊
Gzm__ Ecenurcevik ilk ve riskli olduğum için çok evhamlıyım bu yüzden anlayışlı mıdır acaba yoksa tersler mi