Jrhazar Ben Mersinde oturuyorum aşırı sancım nedeniyle hastaneye gittim göbegim düşmüş ama doktorlar bunh anlamadı. Bir hormon testi yaptı ve hepsi tavan prolaktin hormonu yüksek ve idrar yollarımda enfeksiyon taa yumurtalıklarama kadar intihap kaplamıştı. Annemlerin mahallesinde bir kadın var tabi önce karşıydım asla gitmem flan ama denemek istedim eşimde istedi. Gittim göbegim sol yumurtalıgımın üzerine düşmüş nasıl oluyor bilmiyorum o yüzden yumurtam çalışmıyordu. 3 günde kaldırdı adet şekilde gittim. Ardından adet bitince enfeksiyon için maydanoz süt gibi karışım verdi. Hardal otu ısırgan otu gömeç gibi bunlaro bir hafta buharına oturdum. Sonea kadın yanıma gel dedi gittim dedi yumurtan büyümüş işe yaramış ilişkiye gir şu zaman. Tabi tek o ay bir yada iki defa oldu😅 aksilik ya ama oda hemen tutmuş. Ardından hastaneye gittim ne enfeksiyon ne hormonlarım yüksekligi hiçbirşey kalmamış ama hamile oldugumuda düşünmüyorum çünkü ilişkiye girememiştik dedigi zamanlar ama hamileymişim. Çok şükür Rabbime şuan 31 haftalık hamileyim kızçeme🥰🥰😘 Allah o kadından da razı olsun🤲🏻