OOrkidee Herzamanask4 ayy gerçekten mi çok sevindim 😍 gözün aydın canım senden gelecek haberi bekliyordum bende hissettim çünkü olacaktı. Gözün aydın olsun Ayşeciğim. Sağlıkla ilerlesin sürecin. Darısı isteyen herkesin başına olsun🙏🏻
2prensesannesiiii Herzamanask4 yaaaa maşallah var mı belirti test yaptın mi önce ben 3 gün kala test yaptım negatif çıktı 🥲🐣
Herzamanask4 OOrkidee ayy Allah razı olsun valla biran olmıcak sandım testler başta silik çıkınca yanıltıyor sandım ama bugünküler net olunca kan vermek istedim çok şükür rabbim nasip etti dediğiniz gibi rabbim isteyen herkese nasip etsin ♥️
2prensesannesiiii Aysel3393 hüüüü🥲🥲🥲 inşallah ya 3 gün kala test yaptım ya umudum yok ama dedim dışardayken hazır kan vereyim dedim🐣 inşallah vardır bişeyler inşallah 🙏🏻
2prensesannesiiii Aysel3393 bu kadar uzatmazlar normalde 1 1.5 saate çıkıyor hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
nazozcn 2prensesannesiiii çıktığında bize de haber verin bari sizin mutluluğunuzla bizde mutlu olalım artık bu haberin kendim için geleceğine dair hiç umudum kalmadı çünkü