EmelTerkSarman Merhaba bugün Jimer hastanesiyle görüştüm. Ücret 4500 TL özel oda ya gecelik 250 TL alınıyor, ve bunun içinde Lohusa şerbeti, anne-babaya pasta ikramı,Doğum sonrasında 10 adet fotoğraf çekimi ve onun albüm olarak teslim edilmesi, bebek battaniye hediyesi,ve meyve ikramı varmış. Tabi benim doktorum dışarıdan gelicek bu fiyat öyle bir fiyat...2 gece fiyatı....
miray85 Irmakdkm Gis merhaba bende jimerde hatice hanıma gitmeyi düşünüyorum siz hangi doktora devam ediyorsunuz memnun musunuz? sizede mi 4.500 denildi sezaryan için
miray85 Benim ikinci hamileliğim ilkide yine jimerde olmuştu ozaman cenk bey vardı ona gitmiştim şimd umi plazaya geçmiş o birkere hatice hanıma gitmiştim bir rahatsızlık yaşamıştım memnun kalmıştım tedavisinden ve konuşmalarından ben yeni öğrendim hamileliğimi henüz doktora gitmedim oyuzden araştırıyorum şuan cenk bey kendisi 3.500 tl alıyormuş hastane hariç
miray85 Merhaba siz hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz rutin muayeneler için sizin doktorunuz daha az alıyor ozaman cenk bey baya fazla gibi🙄 normalde jimerde nekadar acaba doğum doktorumuz orada olsa?