star3star Papatya000 mikropların krıılması için 90 derecede yıkamak gerekiyor.kaldıki büyük insan kıyafetleri bile 90 derecede düdük gibi kalıyor bir bebek kıyafetini düşünemiyorum ama tabiki saygı duyuyorum herkesin tercihine.
Qnl Papatya000 deterjan kalıntısı peki ? Gerçekten tamamen temizleniyor mu sanıyorsunuz 😔 maalesef bi de merakımdan soruyorum sadece ütünün amacı ne ? O kısmı anlayamadım
calciumoxalat Asillll bence alın canım, depend almistim ben sezeryan sonrasi cok rhat ettim. Migros ve şokta var diye biliyorum
Asillll calciumoxalat sonta takiliyot dediler ama herkes farklı bisey söylüyor kafam Aşırı karıştı ailem o kadar kalabaliktir Ki Doğuluyuz bir kisi yok sezeryan olan sorucagim da yok
Ozgednc calciumoxalat ~~ calciumoxalat ~~ bende 27.haftada ikizlerimi doğurdum birini kaybettim doğduktan 4gun sonra diğeri hala kuvezde 30haftalik oldu enfeksiyonla mücadele ediyor ve hala solunum cihazinda . Sizi çok iyi anlıyorum Allah’ım kimseye yaşatmasın…
calciumoxalat 27+5 te doğum yapmistim ben ikizleri. 32 haftayı gecince bekliyorlar genelde ikiz bebekleri hazırlıklı olmakta fayda var.
calciumoxalat Asillll ecenaz891 Birisi 1000gr, birisi 850gr doğdu.1 hafta snra kaybettim bebeklerimi. Doktor çok enfeksiyon vardı bebeklerde dedi. 29 hafta ve üzeri olsa yasarlardi dedi hayirlisi diyoruz. insallah saglikla sıhhatle zamaninda alirsiniz bebişlerinizi kucagınıza. İkiz gebelik ayrı güzel cok sanslisiniz 💚
calciumoxalat Asillll bence al canım sezeryandan sonra odaya geldiginde bezli gibi bisey oluyorsun yada altında bez serili oluyor, sonra onu aliyorlar sen o adı depend olan bezden takiyorsun. Kirlenince yanlarindan yirtip atiyorsun cok rahat oluyor.
RehoGelin Asel2520 küveze alındılar mı peki 37. Haftada epey büyümüş oluyorlar ama ikiz olunca farkeder elbet kiloları
RehoGelin calciumoxalat başınız sağ olsun Rabbim en güzel haliyle evlat sevincini yaşatsın inşallah 🤍 bende sürpriz şekilde ikizlere gebeyim çokça korku ve tedirginlik var acınızı tazelemek gibi olmasın ama enfeksiyon neden oluşuyor bebeklerde peki? 😟
Gny18 star3star bacım sende peygamber sabrı mı var maşallah 😀 benim annem gibi ya oda havluları utuler 😂 ütü yapmayı çok severim ama seninki baya bi abartı.
star3star Gny18 😄çok güzel ip gibi ütü yapamam ama dedğim gibi herşeyi ütülerim o buharı muhakkak basıcam😂
Gny18 star3star ay yok ben çok uğraşırım en ince detayına kadar. Ama o buhar basma takıntısı bende de vardı bi ara 😅
hcrelmli Papatya000 36+0 Doğum yaptım herşey yolundaydı üstelik , eksikleriniz tamamlayın İkizler erken doğar hep