SosyeteMantisi Adetime 3 gün var bu sabah test yaptım 5 dakika içinde Gözle görülen çok çok silik çizgi vardı sonra durdukça daha da belirginleşti sizce gebelik olabilir mi ?
GsAnne SosyeteMantisi evet bence var hayirli olsun kan verin bence kesinlestirin. Allah saglikli evlatlar nasip etsin .
Merveisildak SosyeteMantisi gebelik var görünüyor bende 4gün önce yaptım silik çıktı gidip beta verdim 75 çıktı değerim hayırlı olsun rabbim sağlıklıca kucağımıza almak nasip etsin
SosyeteMantisi CansuDRY GsAnne esmom07 İnşAllah 🤲🌸 çok teşekkür ederim kan verdim şimdi inşAlllah Kandada Çıkar 🙏
Elizya18 SosyeteMantisi ben ikinci idrarla yaptim da çıkmadı ondan sordum benimde 2 günüm var hayırlısı olsun 🤲🏻😻
SosyeteMantisi Merveisildak Amin inşAlllah 🙏 1 düşük 1 de kürtajım var 2 ay önce kürtaj oldum Rabbim bu sefer hayırlısıyla sağlıkla nasip eder inşAlllah 🤲
1ciftyesilgoz SosyeteMantisi hayırlı olsun canım bişey merak ediyorum yumurtladığın gübü biliyorsan kaçıncı gün bugün? Benim bata 5 gün kaldı sabah erken gebelik negatif ama yumurtlamanın üstünden 9-10 gün geçti
SosyeteMantisi 1ciftyesilgoz Teşekkür ederim canım 🌸 Ben bu ay hiç beklemiyorum ovulasyon takibi yapmadım ama sadece uygulamadaki yumurtlama gününe uydum o uygulamadaki doğrumudur bilmiyorum ama 10 Temmuz yumurtlama gösteriyordu. Rabbim inşAllah güzel sonuçlar almanı nasip eder 🙏🌸
1ciftyesilgoz SosyeteMantisi ben de bu ay yapmadım canım ama genelde 15. Gün yumurtluyorum . 11 i yumurtlama gösteriyordu benim de . Sanırım iki güne anca belli olur🥲 belirtilerin varmıydı?
aybarsaybuke SosyeteMantisi daha önceden idrar testi yapmısmıydınız yani 3 gün önce yaptıgınızın haricinde benim 6 gün var bata ve negatif gördümde idrarda
SosyeteMantisi 1ciftyesilgoz evet belirtiler itti beni test yapmama yoksa hiç tahmin etmiyordum bu ay olucagını sürpriz oldu 😊 Hafif mide bulantısı kasıklarda agrın ve kollarımı kaldırırken göğüslerim agrıyordu önceki 2 gebeliğimdede bu belirtiler olmustu tabi onlar nasip olmadı bana ama inşAlllah bu sefer sağlıklı ilerler 🤲
SosyeteMantisi aybarsaybuke dün yaptım erken gebelik ondada görülmeyecek kadar az çizgi vardı canım o yüzden bugün tekrarladım bekle 2,3 gün daha öyle yap 🌸