FatmaAkdemirErdoan hiçte kısa anlatamam bişeyi ama deniyim😂
Ben şimdi sezaryandan çıktım 30 dk acil müdahale bölümü var sanırım orda tutuldum gözetim altında tutuyorlarmış neyse odaya çıktım sonra 10 dk boyunca falan bişey yoktu ebe geldi kanamaya bakmak için baktı o bakışından itiaren karnıma bastırarak masaj hareketleri yaptı aynı zamandan bütün elini rahime sokmuş tabi hiç hissetmedim annem söyledi onu😂neyse 1 hemşire 2 hemşire veya ebe ne denilirse artık çoğalmaya başladılar odaya birden 20 kişi akın etti resmen hepsi sırayla ilk yapılan şeyi yapıyor bana hem karına masaj hem alttan iç kısımdan masaj hiç birşey anlamadım bu esnada bana açılman yok kan gelsin kan akmıyor o yüzden uğraşıyoruz deidler ama bi yandan sürekli hasta bezleri değişiyor altımda o stresle hiçbişey anlayamadım en son annemi bi hemşire çağırdı bir ton kağıt imzalattı tekrar ameliyata alıcaz dedi annem orda ağlamaya başladı o sırada bi doktor geldi yeni iş günüymüş ve doğum katını geziyormul ne alakaysa şans işte içeri girer girmez bana müdahale etti ebelerin yaptığı masajı oda yapmaya başladı onun yanı sıra hemen 2 ilaç adı söyledi ağxıma koydular dilinin altında erit dediler bide seruma bi ilaç yaptılar 10 dkaika kadarda o öyle devaö ettirdi o sırada beni dehşet titreme aldo rahim kasılsın diyeymiş meğersem o ilaçlar kasılma olunca vucuduma vurdu komple tir tir tiriyorum kendime hakim olamıyorum ama en nefret ettiğim kısım oydu 10 dk kadar uğraştıktan sonra işte gittiler 10 dakika sonra tekrar geldi baktı normale döndü dedi banada aynı zamanda karnına masaj yap diyip masaj hareketini gösterdi bastırınc rahimi hissediyoruz zaten göbek deliğimin üzerindeydi vajina kısmına kadar küçüldüğüne elimle şahit oldum😂küçülecek ar ara kontrole gelicez zaten ama yaptığın halde hala aynı yerde hissediyorsan direk çağır bizi dediler ben yapmak istemedim dikişim acıyacak diye çünkü bildiğiniz hamur yoğurur gibi bastıra bastıra yapmamı istedi o an bana dediki eğer yapmazsan kanaman devam eder ne kdar büyük bişey atlattığının farkında değilsin hayyatta olduğuna şükret şuan ve yap dedi ben tabi korkuma yaptım bidaha 30 dk 1 saat arayla geldiler falan geçti gitti bu arada bütün bunlar tam 1 saat kadar falan sürdü masaj işlemleri