aylinnntrhn kızlar memnun kaldığınız önerebileceğiniz güvenilir sayfalar var mı☺️ görsel de paylaşırsanız cok sevinirim. 34 haftalığız biraz geciktim😅
Pelinakcn aylinnntrhn astralbaby den yaptırdım dün geldi kumaşı, kalitesi çok güzel tavsiye ederim. Teslimat süresi biraz uzun sürdü ama ürünler çok kaliteli
tazebiranne_hg04 aylinnntrhn ben hazır direkt e bebek ve civilden aldım birde tavşanlı ponponlu tulum aldım 😂
Ftmgl1207 aylinnntrhn isimli mı düşünüyorsunuz? Eğer isimsiz olacaksa İdilbaby Carters Biorganic benim bildiklerim bunlar
aylinnntrhn Pelinakcn 5li setin arkasında da aynı isimli desen var mı acaba? yoksa arkası düz beyaz mı takımın
aylinnntrhn tazebiranne_hg04 ben de öyle yaptım almicaktım 😅 ama halası isimli yaptırmak istiyor ben de o yüzden araştırıyorum 🥰
siriniko2511 Ben lisa tasarım sayfasından beğendim ama daha önce yaptıran memnun kalan var mı bilmiyorum açıkcası
aylinnntrhn Vicibici ah şu kız bebeklere yapılan takımlar beni benden alıyor 🥰 çok güzel sağlıkla giysin inşallah 😊