OOrkidee Kızlar proluton iğne yaptırdım akşam iğne yapınca bir süre yaktı ama sonrasında çok acı hissetmedim. Hep duyduğum hikayeler , aşırı acıyor 2 gün boyunca bacak ağrısı yapıyor şeklindeydi . Deneyimlerinizi merak ediyorum paylaşır mısınız rica etsem?
Sevensevilen OOrkidee canım çok yağlı bir ilaç . Hemşire yavaş verirse öyle çok acısı da olmuyor. Hızlı yaparsa çok acı yapıyor. Yürütmeyecek iki gün sürecek kadar da değil. Ben haftada bir vurunuyorum belki daha sık vurunanlarınki çok acıyordur. İğne yapılırken derin nefesler al bu şekilde ilaç daha kolay iniyor
Deletedmom727272 OOrkidee yatışım yapılıp serum verildikten bir 10 dk sonra iğnem yapıldı yürüme durumum olmamasıan rağmen ama kalktığımda bile yan etkisini görmedim açıkçası. Ama bacağım uzanırken bile sürekli bisiklet çevirir moddaydı
NiceNice OOrkidee proton iğne vurulduktan sonra eşiniz bebek yağı ile masaj yap yapsın havluyu da ütüle ısıtın iğne vurulan yere koyun hava sıcaklığın etkisiyle biraz yakacak ama dayanmanız gerekiyor eğer bunu yapmazsınız iğne yapılan yerleri top top olur ve bir sonraki iğne yaptırmanıza canınız çok yanar tecrübeyle sabit
Lehrerin21 OOrkidee canm ben üç günde bir yapıyorum yaptığı zaman iğne biraz yakıyo yağlı olduğu için ama mac on dk sonra bişey kalmıyo. İki gün ağrı oluyo diyenlere şaşırdım açıkçası. Hemşire yavaş vermeli iğneyi
OOrkidee Lehrerin21 düşük riskiniz mi var aceba her ihtimale karşı mı bu kadar sık oluyorsunuz? Bana 1 tane verdi sadece dr
Bebekdelisi OOrkidee aynen öyle ben hergün oldum sınra gün asırı simdi haftada 1 az önce oldum geldim yanıyor ama bir zaman sonra geçiyor benım kalçamda afedersiniz yer kalmadı bence ondan yanıyor
sgok OOrkidee ilaçta sıkıntı yok da apse yapınca cok kotu oluyor her hafta vurulyordm bi hafta saga bi hfta sola yaptırmama ragmen kasa denk geldiginde agrısından durulmuyordu birkaç gün
Nusya317 OOrkidee tam olarak o igneyi 5.5 haftalıkken kullanmaya başladım şu am 35+4 üm hala 4 günde bir kullanıyorum. 2 gün sürem bir agrısı var mı ??? Evet bazen var bazen yok ya da artık ben öyle alıştım ki kendisine ama bacagımda yalan yok 1 gün agrı yapıyor zaten iyileşmeden gene yaptırıyorum. Totom artık morardı aylardır.. hatta yarın gene var 2 tane 🥹🥹