HappyNewMoom minigimherseyim bende valla sorun var hep geç döllenme oluyor😂 ilki kimyasaldo gerçi 105ten yukarı çıkmadı ama bu şükür katlanıyor
drmeri Akdeniz0134 yok canım, erken döllenme olmuş. ben de öğrenince çok korkmuştum ikiz mi diye 🤭🤭 29 haftadayim hala önde çıkıyor bebegim
Ahsenmom Faness adetime yaklaşık 1 buçuk hafta varken yaptım işte Pek bir belirtim de yoktu aslında göğüs ucum sızladı sadece ama adet öncesi de sizlardi Belki dedim yaptım silik çizgi çıktı
cslcsl Regl tarihimi 3 gün geçmişti, 13800 çıkmıştı. Doktor çoğul gebelik olabilir yüksek demişti ancak yumurtlama tarihim daha öndeymiş
Lavinyaa8 Masumanneinci bende 8 ile öğrendim bu değerle öğrenmeniz sorun yaratti mi hamileliginiz devam ediyor mu ?
_Merve__ rumeeysaa kadin doğuma gittiğimde 5 haftalikti. Hem keseyim gördük, hem kalp atışını dinledik. Değerim çok düşük diye bakmadi doktorlar 2 hafta sonra baktılar o zamanda 3600 civarında degerim
Meerve-um Ben pazartesi günü kan testi yaptırdım 478 çıktı 2 gün sonra 1193 çıktı bu arada ben de pcosluyum aşılama ile hamile kaldım 3 temmuzda aşılama yapıldı 18 temmuzda hamile olduğumu öğrendim keseyi ne zaman görürüz acaba ?
Reyhosunannisi Adet tarihi gününde beta 1000 çıktı 3 gün sonra 3863 çıkmıştı 2 hafta doktora gitmedim gittiğimde hem keseyi hemde yolk kesesini gördük 1 hafta sonra kalp atışı duyduk bugünde cinsiyetini öğrendik ☺️☺️