M-eng95 rumeeysaa 48 idi benim 🙈 Hatta düşük yoksa kimyasal mı falan dedim tam adet günü değerim bu şekilde idi 💙
Yarenn92 yagmurefe kesede çok küçük bir nokta vardı doktor yeni oluşmaya başlamış dedi 2 hafta sonra gittiğimde 7+2 de kalp atışı duyduk biraz daha belirgin hale gelmişti şu an 16 haftalık olduk neredeyse ve cinsiyet te belli oldu bir kızım olucak inşallah 😊
yagmurefe Yarenn92 maşallah canım darısı bize inşallah bizler için de dua et canım benim şuan 5 2 kese göründü sadece inşallah sağlıkla duyarım kalp atışını iki düşük oldu bide budan önce
esra6338 rumeeysaa benim günüm geçmemişti daha bi hastalandım acilde dedim bu ay gebelik ihtimali var ona göre ilaç verin. Beta hcg baktılar 393 idi. 4 gün sonra tekrar kan verdim 1200′lerdeydi. Geçen hafta kalp atışlarını da duydum elhamdülillah. Bugün 8+0 olduk
esra6338 Mervebilal616161 benim bi defa 15 gün geçtiğinde de böyle çıkmıştı. Gebelik yok ama vücut kendini hazırlıyor demişlerdi. Sonra 3 adet dönemi geçirdim bu ay hamileyim
Mervebilal616161 esra6338 hiç anlamadım canım kanda çıkmadı benim adetim de yarın 7 gün olcak günü geçeli karın agrım da var nasıl bir şey anlamadım yarın bi daha vericem kan bakalım ne olur
Yigitttt Blgnlv 8 subattan sinra hic iliski olmadimi yani acaba daha sonra ki iliskiden kalinabilirmi diye soruyorum beta cok kucuj olduguda icin
Yigitttt Blgnlv bende beta 23 let ogrendim de hangi iliskimde oldu cikar make istiyoeum oyuzden soruyorum detayli
Neussos Bu hamileliğimi 12145 ile öğrendim. Şok oldum yüksekliğine çünkü aynı haftalarda bir önceki hamileliğimi 415 ile öğrenmiştim ama baktım çok bir manası yokmuş yükseklik muhabbetinin, rastgele. :)
Yksl1634 rumeeysaa ilk 79 ile öğrendim 4 gün sonra 1069 çıkmıştı 7+1haftalik hamileyim tekrar yaptırmadım
Aselasaf Yigitttt 3haftalikken fark ettim ben . Kan testi yaptırmadan önce en son yaklaşık 5gun önce ama yaklaşık kan vermeden 10-12gun önceydi yumurtlama günüm.