Yaroyy rumeeysaa 1690 çıktı regl 2 gün gecikti ama ben reglime 6 gün kala öğrendim hamile olduğumu beta değerime baktırmaya anca gittim. Yarın da ilk doktor randevumuz var 🥹🙏🏼
Ahsenmom Naz12- bilmiyorum doktor gebelik var, sağlık ocağı yok demişti hatta Bekledim artmasını 34 oldu 70 oldu 150 oldu falan derken hızlı hızlı çıktı kalp atışı için baya bekledim
nazliaras_0621 İlk 0.30 Du doktorum bile yok demişti iki gün sonra 116 çıktı çok şükür şu an 31+6 yiz
Mebus NihalEsen regl gününzden öncemi öğrendiniz ? Son ilişkinin üstünden 3 gün geçmişti kan verdiğimde 1.20 çıktı. Sonradan döllenme olma ihtimalim var mı çıkmamış olabilir mi yada kan tahlilinde
Zeynepdemirrr Ben kan tahlili verdiğimde 207ydi Çarşamba günü randevum var benim hesaplamama göre 2 ay olacak neredeyse bilerekten geç gittim keseyi bkalım görürüz inşallah 🥰
Busegokhan Yigitttt 31 Ocak tarihiydi 2 şubatta tutmuş doktorun dediğine göre 12 şubatta da 25 ile öğrendim 😂
rumeeysaa Nurcanky keseyi ne kadar süre sonra gördünüz? Bende sizin gibi çok erken öğrendim beklemek zor geliyor🙏🏻