Sehrbnon122 rumeeysaa canım adet günüm de 350 ve 2 gün sonra tekrarladığım da 800 olmustu ve 4 gün sonra gittiğimde doktorum ultrasonda 2 kese var dedi yani ikizlere hamileyim canım 20 haftalık olduk bileee
Busegokhan rumeeysaa ben ilk beta 25 ile öğrenmiştim sonra yükselmelerini takip ettik 2 gün arayla kan vererek 75 , 225 ve 1051 i gördükten sonra keseyi gördük çok şükür suan 26+2 günümüz kızımla ❤️
advice ben ilk farkettiğimde reglden 4 gün önceydi, bir takım ilaçlar kullanacagım için bi deneyeyim regl öncesinde, megersem hamileymişim ve çok erken ögrendiğim için 46,50 idi.
Ozlemmm12 Tombikis96 aramızda bir gün var iki gün önce ilk defa gittim çok şükür kesem de bebeğim de vardı kalbini de dinledik elhamdulillah 🌼
Damla0671 rumeeysaa kan testi verdim negatif çıktı 9 gün sonra tekrar evde test yaptım pozitif çıktı tekrar kan verdim 37 çıkmıştı 🥰🌹
Aleynaninicsesi Adete 3 gün kala 34.5 ile öğrenip çok düşük bir değer denildiği için üzülmüştüm. Fakat 9 gün sonra 3900 e çıkmıştı şu anda 11. Haftadayiz bir sıkıntımız yok çok şükür hatta adet tarihime göre de bir hafta önde gidiyormuş bebiş 🥰🧿
Rumeydemir rumeeysaa 20.37 olarak çıktı çok düşük değerler dediler yükselmesi için ne yapmam lazım daha çok yeni 😌
Ebbruc Rumeydemir betahcg ni sen bişey yaparak yükseltemezsin canım, beslenmene ve hareketlerine dikkat et bebişin tutunsun sana inşallah. En önemlisi stres , sıkıntı yapma o çok etkiliyo ☺️🙏🏻
BusraOyan Rumeydemir sağlıklı bir gebelikte kendiliğinden yükseliyor 2 günde bir ikiye katlıyor. Banada değerin çok düşük dediler 48 ile öğrendim bende.. moralinizi yüksek tutun 🙏🙏🙏
Mrs-Turkk rumeeysaa tam adet günümde 722 idii sonra katlandıı 9 ay su gibii geçtii derken prensesim 8 aylık oldu bileee zalim zamannn😞
Ebbruc rumeeysaa 25.42ydi ilk baktırdığımda ozamanlar 3.5 haftalık falanmış bebişim şimdi 14.haftamız bitecek 🥰
Tombikis96 Rahime_47 evet canım evde test yapmıştım çıktı pazartesi de kan verdim sağlık ocağına şimdi de hastane randevum vardı çok şükür bebeğimi gördük 🥰
Rahime_47 Rahime_47 bende saglik ocaginda dün verdim sonucta 15000* yaziyordu sizinkinde o kadar sayiyi yazmislarmiydi. Benimkinin sonunda yildiz vardi daha yüksek oldugu icinmi. Bende uygulamaya göre 8 haftaligim. Bende bugub ilk defa gidicem doktora
Rahime_47 Tombikis96 bende saglik ocaginda dün verdim sonucta 15000* yaziyordu sizinkinde o kadar sayiyi yazmislarmiydi. Benimkinin sonunda yildiz vardi daha yüksek oldugu icinmi. Bende uygulamaya göre 8 haftaligim. Bende bugub ilk defa gidicem doktora