Edayslm ozgeozcan betaya göre kız cinsiyetiniz ben iki kızımıa ilk betadan bildim yanılmadım🙈🙈 haber edersiniz
aise_meryem rumeeysaa ilk gebeligimde 306 çıktı adetten 3 gün önce fakat o bebek 7.hafta düştü. Daha sonra oğlumda adet günü yaptırdığımda 222 çıktı. Bir hafta sonra tekrsr ettim 5bin küsürdü. Kizimda adet gecikmesinden 6 gün sonra 2 binlerdeydi tam hatırlayamiyorum..
Seedaa1 Puding merhaba benimde 4.50 çıktı değerim reglime 3 gün var testte tek çizgi sizce ne dmeek 🙈
Puding aise_meryem yok ya soğuk algınlığı vardı midemi üşütmüştüm şehir dışındaydım hastane tahlil yapmadan ilaç veremem mide bulantısı da var test yapalım dedi 4 çıktı çelişkili dedi sonra ilaç alamadım iki gün sonra 30 küsür mü neydi bi hafta sonra 5 veya 10 bin arası çıktı vende şaşırdım rabbim nasip etti oldu takmamak lazım o ay hiç aklımda yoktu rabbim nasip etti isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏽🌸💙
BusraOyan rumeeysaa ilk öğrendiğimde 48 idi , 2 gün sonra 164 , 540 , 1303 , 2400 , 3583 e yükseldi şuan 6+4 olmuşuz çok şükür 🙏 Rabbim isteyn herkese nasip etsin insallah 🙏🥰🥰
Gulays rumeeysaa 240 idi dış gebelik dediler hemen şuan 36. Haftalık gebeyim saçmalıklara çok inanmayin
boys_mother rumeeysaa ilk oğlumda adetim 1 hafta geçmişti 3163 dü şimdi bu gebeliğimde 4 gün geçince test yaptım 1854 gibi bişeydi..