Zeyzeyp rumeeysaa Geç döllenmeydi adet gecikmesinden 4 gün sonra 82 ile öğrendim iki gün arayla 289 olmuştu
Gizemmdgru hunilimom ben de bu değerle öğrendim kaç haftalıkdı bende pcos var doktor 4-5 dedi geçiştirdi. Düşük bir değer değil değil mi ben çok tedirgin oldum düşük diye
Yarenn92 rumeeysaa ben 66 yla öğrenmiştim sonra hemen doktora gittim ve hamilesin deyince birde keseyi görmüştük daha da baktırmadım
Eldgrn rumeeysaa 5.67 ile ogrendim geç döllenme düzensiz adet uygulamaya göre gecikmenin 1 günü 38 gün yani
Lavinyaa8 Eldgrn bende 8 ile ögrendim bu değerle öğrenmeniz sorun olmadi degil mi hamileliginiz devam ediyor mu
hasretygt İlk verdiğimde 121 di 2 gün sonra tekrar verdim 326 olmuştu çok şükür şuanda 8 haftalık olduk rabbim isteyen herkese versin inşaallah ♥️
Lavinyaa8 Ahsenmom bende 8 ile öğrendim bu değerle öğrenmeniz sorun yaratti mi hamileliginiz devam ediyor mu ?
Tombikis96 1500000 benimki de araya bayram tatili girdiği için anca verdim kanı ☺️bugün tam 7 haftalık olduk bakalım yarın ilk kontrolümüz var ve inşallah bebeğim vardır 🤲🏻
23mayiis17 Tombikis96 Bizde 7 haftaligiz ☺️ keseyi görmüştük geçen hafta ama bebeği gorememistik haftaya gideceğim bakalım, haberdar ediin bebeği görebilirseniz 🙏
Ozlemmm12 Tombikis96 aramızda bir gün var iki gün önce ilk defa gittim çok şükür kesem de bebeğim de vardı kalbini de dinledik elhamdulillah 🌼
Lavinyaa8 Minik_prenses bende 8 ile öğrendim bu değerle öğrenmeniz sorun yaratti mi hamileliginiz devam ediyor mu ?
demirrleydi_ rumeeysaa Belki şaşırırsınız ama 88608 çıkmıştı 6 haftalıktı öğrendiğimde hatta hemşirem ikiz olabileceğini düşünmüştü değer baya yüksek çünkü
Cagla1750 demirrleydi_ benimde 4. Haftam ve beta hcgm 811 yükseklikle alakalı birşey söyledilermi size
Kelebkkya Reglim 11 gün gecikmisti evde idrar yaptım hep negatif çıktı sonra kan verdim ve 36 çıkmıştı geç döllenme olmuş sat’a göre değil 2 hafta sonrasından hesaplandı. Şu an 11+6 yiz 🥰🥰
Mrszeyna Kelebkkya Merhaba benimde 13gun geçmişti adetim 11.gun test yaptım silik çıktı sonra adet oldum böyle başına gelen varmı