tontonhanim Kızlar detaylı ultrasonda renkli çıktı vermiyorlarmis ama ultrasonda renkli bakılıyormus bende madem öyle telefon kamerasıyla video çekerim diyorum izin veriyorlar mı bide içeri yalnız mı alıyorlar?
3prens71 tontonhanim resım verdı doktorum bna bırazda oglum düzgün dursaydı daha güzel poz olcktıda☺️
Rmysa0308 tontonhanim ben radyolojide girdim siyah beyaz baktılar ama sesli değişik bi ultrasondu..renkli ultrason benim kendi doktorum bakıp veriyor her seferinde..bana detaylıda siyah beyaz detayların yazdığı bi ultrason kagidi verdiler normal 🤷🏻♀️ Üniversite hastanesinde gitmiştim
Ikrasmom1 Bize CD verdi fotoğraf ve videolarını girdiğimizde telefona da çekmiştim bir de bir fotoğrafını siyah beyaz normal ultrason kağıdı şeklinde verdi
_ozlmm tontonhanim biz hem renkli hem siyah beyaz olarak gördük hatta yüzünü renkli gördük ve telefondan çektik doktorumuz da bu görüntülerin hepsini size vereceğim daha net olur dedi muayene bittikten sonra renkli renksiz olarak yaptığı ölçümler dahil her şeyi whatsaptan gönderi ve eşim de yanımdaydı video resim izin veriliyor 😊