Gakko2352 Merhaba bi konuda yardımınıza ihtiyacım var puset örtüsü minderi yaptırdınız mı kullanışlımı
Sbm050421 Gakko2352 ben aldım , kişinin tercihine kalmış , eylülde doğum yapıcam havalar ufaktan serinlemeye başlayacak bence örtü iyi olur
Gakko2352 bsnrd Sbm050421 benim bebeğimde ekimde doğacak inşallah kış bebeği kış için pikeli olanlardan istiyorum örterim diye ama minder konusunda emin değilim
Yaseminf Gakko2352 yazın örtmek iyi değilmiş çok sıcaklığı yukseltiyormus bebeğim nasip olursa pazartesi doğacak kullanacagimi sanmıyorum bu sıcakta muslin ortum var rüzgara denk gelirsem onu aticam üstüne
aygulll Ben sadece örtü aldım Eylül’de doğum gerçekleşecek altında battaniye olacağı için mindere gerek duymadim
esmaozdemir76 Gakko2352 ben örtü olarak çok güzel bı yemeni beğendim onu yaptiracagim minder almayacağım zaten kışın doğacak battaniyeye saracagim için geral yok
Deletedmom_33 Gakko2352 evet benimkinde minder altında yenidoğan bel desteği yastığı da var. Kemerini takıyorum 1 aylıktan beri kemersiz asla bindirmedim. Kalın kışlık tulum giydirip kemeri takip üstüne battaniye ötüyordüm kışın
iremcannn1907 Gakko2352 benim pusetim kendinden minderliydi. Almama rağmen hiç kullanamadım bu sebeple. Pusetine göre karar ver canım ❤️
Babyloadinggg Pusetin kendi minderi var ama yetersiz bence cünkü cok cukur oluyor. Sevi bebenin minderini aldık biz daha rahat oldu