gozdeyagci gelelim bebişime. Ona toplam 4 takım kıyafet koymuştum. İlk takımı hastane giydirip getiriyor. Onu altını açarken kirlettiği için götürdüğüm bir takımı giydi. Gerisi eve olduğu gibi geldi. Alt açma lazım oluyor, bebek bezi, ıslak mendil. Bezi 15 adet koymuştum. Islak mendil iki paket, alt açma örtüsü 4 adet. Yine fazla oldu. Evle hastane 10 dk mesafede ama abartmışım. Bir biberon,ve kendi tercih ettiğim mamayı koydum. Hastane mama veriyor ama ben kendiminkini tercih ettim. Mama ve biberon kullandım. Çünkü süt ilk gün yoktu. Önce meme teklif edip, ardından mama takviyesi yaptım . Battaniye 4 adet koydum. 2 adet penye,1 adet 4 kat müslin,1 adet tek kat müslin olmak üzere. Penyeler kullanılmadı. Müslinler yeterli geldi. Ağız mendili 4-5 tane koymuştum.Hepsi kullanıldı. Göğüs pompası falan koyanlarda vardı ben tercih etmedim ilk günden neyi sağacaz. Bebişte bu şekildeydi. Valiz organizerleri aşırı işime yaradı. Kesinlikle kullanın. Derli toplu ne nerde arama derdi kargaşa olmuyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir🙏🏻