Hutbysaustukls Kızlar surprız gebelık kızım daha 9 aylıkdı kışa dogum olcak inş.Fakat dogumum zor oldu daha etkısınden cıkamadım bılemıyorum kımıde 2.normal daha kolay olur dıyor ıstege baglı sezeryan olmak ıstıyorum hatamı bu akıl verırmısnız
haklisinesracim Hutbysaustukls Kuzenim ilkini normal ikincisini sezaryen doğum yaptı. İlki zordu diye çok söylemişti ama sezaryenin üzerinden seneler geçti hala etkisi devam ediyor acısı sonradan çıktı diye anlatıyor. Bence her iki doğum şekli de hiç kolay değil.
Elisam123 Hutbysaustukls bence bildiğin yol en kolay yoldur ne kadar olsa da rhim ağzın genişlemiştir daha kolay doğum yaparsın hemen ayağa kalkıyorsun ağrın sızın dah az oluyor sezeryan a göre ben de sezeryan oldum ilk doğumumu mecburen yine sezeryan olacağım ama normal doğumu tercih ederdim
3prens71 Hutbysaustukls ıkımcıye hamıle kaldgımda oglumda 9 aylıktı bnımde dogumum cok zor gectı ıkıncıyı ıstege baglı sezeryan yptım bnde daha rahat ettım😀
Naz88 Ilk bebeğim normal. Ikizlerim 48 gün önce sezaryenle doğdular. Tercih yapabilseydim normal isterdim. Hala ya psikolojik olarak yada gerçekten ağrilarim var. Karnımı sürekli koruyorum. Normal doğumum çok rahat geçmişti
annesialisi Ben ben 🙊 20 saatte zor doğurdum asıl normal tramva oldu bunu sezeryan yapıcam Allahın izniyle normal olsun asla istemiyorum normal doğum benlik bişey değil 😂