ZeynepBelgemen 35 haftalık gebeyim ama kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum hiç halim yok kızlar sizdede oluyomu
Princessmom ZeynepBelgemen 36dayım dayak yemiş gbi uyanıyorum sabahları onca vitamine rağmen resmen mal gbiyim gün içinde 😂
Tugce3441 ZeynepBelgemen ben de öyle 33 deyız sankı kamyon çarpmış gibiyim boş yer bulsam hemen yatıyorum canım bırsey ıstemiyor☹️
benimmdunyamm ZeynepBelgemen aynıyım ne kolumu kaldirasim var ne birşey yiyesm var karnimda sertleşiyor yorgunum dostlarım🤣
Aysen17 33.haftamdayım bende aynı şikayetle gittim doktora b12 düşük çıktı arkadaşlar oda halsizlik üşengeçlik yapıyormuş.haftada 2 et tüketmemi söyledi bol bol su içmemi tansiyon takibi yapmamı.sicaklarda etkili olabilir.
ZeynepBelgemen Aysen17 doğru vslla bn iğne kullandim b1w için şuan hap iciyom da geçmedi dahada çoğaldı
Yagmur-08 Benim 37 oldu üstümden hergün tır geçiyor gibi 😅 kalkamıyorum, yatamıyorum hep ağrılar var üstelik havada çok sıcak nefes alamıyorum artık iyiki klimalar var
345257 29+1 Ne gece ne gündüz uyuyamıyorum uykusuzluktan ölüyorum hiç halim yok ama uyuyamıyorum. Egzersiz yoğurt ılık duş yinede tam verimli uyku yok
Ceyda388 Bendeeeeee oleyim ☹️ bacaklarimda surekli gece leri kramplar kramp gecince biraz agri oluyo o agri gunduzleri var kaslarim agriyor ta koluma kadar bitmis haldeyim daha 4 hafta var napcaz bilmiyorum 😢😢 allahim hepimize sifa versin hayirli dogumlarimiz olsun.
SNGLTML 37+2 yim şuan 1 aydır nerdeyse böyleyim en ufak bi iş yapayım yorgunluk halsizlik uzun yürüyüşler olmuyo bile.bacak ağrıları huzursuzluğu uykusuzluk hep var artık bayılma gibi olunca 1 2 saat uyuyorum.ben rezene ve melisa çayı içip uyuyabiliyorum içtikten sonra bi rahatlama geliyor tavsiye ederim yoksa gram uyuyamıyorum.
Benherseydenoncebiranneyim 36dayım. Yalnız olmadığımı bilmek güzel oldu 😄 hiçbir şey yapasım yok gün içinde. Bir şey bile izleyemiyorum öyle mal mal oturuyorum 😂😂 bi kahvaltı yapıyorum sofrayı 3 saat sonra topluyorum. Bu yorgunluk, üşengeçlik doğurunca geçer dimi? 😄