Elifatilla Merhaba 20. Haftadayım Detaylı ultrason zamanım geldi. Özellerde fiyatlar dudak uçuklatıyor. İstanbul Anadolu yakasındayım burada yaşayıp devlet hastanesinde Detaylı ultrason yaptıran var mı?
Slaaa34 Elifatilla bende çok araştırdım zeynep kamil var ama randevu asla yok bulamıyorsun. Bundan dolayı özelde yaptırmak durumda kaldım inşallah haftaya yaptırıcam ümraniye santralde sibel açık alın muayenehanesi var dr. Erbil beye aldım fiyatıda 600 tl. Diğer yerlere göre uygun geldi bana
Senemturan Elifatilla pendik marmara egitim arastrma hastahanesinde yaptirmistim ben normal kadin doguma sira alin ordan yonlendiriyo doktor zaten
Slaaa34 1234momsss ben ikili testimi ona devlette yaptırmıştım çok memnun kaldım. Detaylıya daha girmedim perşembe inşallah. Ümraniye santralde
Elifatilla Senemturan siz ne zaman yaptırmıştınız . Orada doktor yok deniyor. Çoğu devlet hastanesinde yokmuş
Senemturan Elifatilla ben dogum yaptm 20 li haftalarda yaptrmstm iste cogu devlette yok evet ama orasi egitim arastrma orada var kadin doguma sira bulmaya calisin siz ordan yonlendirme olur zaten