Melek_aysima Kızlar çok şükür 35. Haftamiza girdik . Sizce bebeğin eşyalarını ne zaman yıkamalı ve hazirlamaliyim . 🙏
benimmdunyamm Melek_aysima çoktan yıkadım 29 haftada yıkadım utuledim iyiki o zaman yapmışım şimdi hiç halim yok sancım çıktı biraz yapamam valla bende hemen hallet bitir utule hazırla çantayı
Melek_aysima Barlasinannesi inşallah canım hiç acele etmedik simdye kadar bir de kız bebekler çabuk gelir derler 😁🐣🐣
lilalilalila Deemetibostnci evet ilk bebek ama ikinci de olsa öyle olurdu. Orta boy valiz hazırladım organizerlara koyarak:) eminim gereksiz şeyler vardır ama tedbirli olmayı seviyorum😀
Ozge Deemetibostnci valla iki gün önce doğum yaptım. Lazım olmaz ama dursun çantada dediklerimi kullandım. Cidden temkinli olmak lazım. O an neye ihtiyaç olunuyor belli değil cidden.
MeriHera Melek_aysima bence bir an önce yap canım bu saatden sonra her şey olabilir çünkü hazır olsun kafan rahat olsun hafta ilerledikçe daha da ağır olursun hiç yapmak istemezsin hatta biraz geç bile kalmışsın sanki
Melek_aysima MeriHera ne bileyim canım ya hiç acele etmedik 😁 hatta çoğu şeyi eksikti şimdiye kadar daha dün aldim
Deemetibostnci lilalilalila tabi ki tercih meselesi 🤗🥰 sonra ki çocuklar da boşver mişlik oluyır illa ki
MeriHera Melek_aysima 2 günde halledersin canım valla yapıp bitirince öyle bir rahatlıyorsun ki bana büyük bir yük geliyordu yaptım bitirdim oh dedim, hala valiz açık hava da alıyor aklıma bişey gelirse koyarım diye ama gerek kalmadı minimal hazırladım
Barlasinannesi Melek_aysima benim erken doğum riski var diye 28. Haftada yıkamaya başladım hazır ettim bu hafta da arabaya koyduk ne olur ne olmaz diye 35+2 yim şu an bekliyorum canım
Sbm050421 Melek_aysima canım hazırla şimdi , ben 32+6 yım yıkamaya başlamıştım yarım kaldı hasta olunca , 34 te her şeyimi bitirmiş olmayı düşünüyorum