ZynpKara Teyselerim ben bugün tam 20 haftalık oldum 300 gram olmuşum birde öyle dedi doktor abla 🙈 … sizler bugün itibari ile kaç haftalık oldunuuz??🥰 Birde 63 kg ile hamile kaldım şuan 65 olmuşum 😖 Daha artıcakmı bu rakam acabamsı 😂😂😂
bayanukuslu ZynpKara 24+3 olduk teyzemiz en son 319 gramdı kaç haftalıktı hatırlamıyorum şuan ☺️ Daha gitmedik kontrole ☺️ 50 kiloyla hamile kaldım şuan 58.4 çıkıyorum tartıda 😂😂
Yarenn92 ZynpKara biz 250 gr. Olmuşuz 15+4 ama doktor 1 hafta ileriden gidiyor dedi 67 kiloyla hamile kaldım şu an 70 kiloyum
Cnrgcr ZynpKara 36 oluyoruz yarın zaman gerçekten çok hızlı geçiyor bence bol bol dinlenin sonra ağrıdan uyuyamıyor insan 😊 ben 30. Haftaya kadar 8 kilo almıştım sonra 5 haftada 5 kilo almışım şu anda da yarım saate bir acıkıyorum daha çok artacak kilo ama bebeklerimiz sağlıklı olsun kilo verilir bence önemi yok
ZynpKara Hakanbuse ayy dursun elleme uyu bol bol dinlen illa gelicek kuşum sıkılmıştır orda artık oda 🤪🤣😍
Hakanbuse ZynpKara uyuyamiyorum ki kizim gelse onun yuzunden uyuyamiyorum derim simdi bosu bosuna uyuyamiyorum artık yalanci sancilar da yordu beni bi an önce gelsin istiyorum
Yagmurmasal Bizde yarından itibaren 31 olucaz zaman çok hızlı geciyo dune kadar mercimek tanesiydik abla olduk şimdide🤭🤭😍
Edabykl ZynpKara bizde 29+4 olduk en son 25 haftalıkken gitmistim 769 gramdi bugun kontrolum var bakalim kac kilo olmus miniğim 🤭🙈