Symaaa Bebeğim nakat geliş ben 37+5teyim. Bebeğimin dönme ihtimali hala var mı pazar günü sezeryan olacağım MAALESEF
benimmdunyamm Symaaa ilk gebelik mi 35+4 benim bebek de makat geliş bende sezeryan olacam büyük ihtimalle
btlbsr Symaaa doğum anında sancıyla bile dönen bebekler varmış ihtimal her zaman var rabbim hayırlı sağlıklı şekli nasılsa öyle nasip etsin.
Biroglanannesiii Symaaa tam 37 haftalık hamileyim benim bebeğim de makat geliş haftaya çarşamba gün alıcam bende de dönmüyor bebiş
benimmdunyamm Symaaa sen istersne beklemek zorunda ama sen ben beklemek istiyorum en son sezeryan demedin mi
btlbsr Symaaa bazı özeller direk gğn veriyor haklısınız bazı doktorlar sıkıntı görmezse sezeryanı bile sancıyla başlatıyorlar hakkınızda hayırlısı olsun. Egzersiz ve yürüyüş yapın faydası olur belki
Mrysmg Symaaa doktorlar döndürüyormus bebegi diye duydum ben ama bilemedim. Biri varmis makatmis doktor biraz ugrasmis dondurmus
busepoyraz @Symaaa bende 36 haftamdayım tam makat gelişi dedi ama sezeryan için sancılarımın gelmesini bekleyeceğini hemen almayacağını söyledi doktorum
Deemetibostnci Ay demeyin öyle benimde dönmedi 34 deyim yim sonuna kadar beklemek istiyorum normal çok istiyorum off çok kafaya takıyorum bu durumu 😔doktorum da dogum da bile dönebilir dedi acele etme korkma dedi bekliyorum