Kızlar öncelikle o klasık cümleyi yazmak istiyorum bende bir gün buraya doğumumu yazacakmıyım diye hep düşünürken geldi çattı işte o gün 😁18.07.2022 öğlen saatlerinde benden su sızmaya başladı ama baya baya ıslatıyor o an anladım bugün doğuruyorum dedim halbuki Aslan olması için mücadele ediyorduk miniğimle ama o daha fazla dayanamadı ve 38+6 da geldi bütün eşyalarını arabaya koyup yola çıktık ama bende gram sancı yok dedim suyu iyi ise bence geri döneriz dedimya Aslan Burcu olmak için direniyorduk neyse gittik hastaneye ebe bir alttan baktı 1 cm açılma su gelmesi doğum başlamış gönderemem dedi suni sancı verip açılmanı öne çekicez suyun fazla fazla geliyor dedi saat 16 sularında suni sancı koluma takıldı ve o korkunç sancılar la başbaşa kaldım inanılmaz bir agrı kimseyi korkutmak istemem ama suni sancı gerçekten zor sonrası gözyaşı acı 😢 tam 20:00 a kadar tam dedik olmayacak açılma sezeryana dönsün bir Altan muayene 3 cm doktor beklemeye devam dedi neyse acılar beni benden almaya devam ederken gece saat 10:45 oldu ve açılmam daha fazla olmayınca acil sezeryana alındım belden spinal yaptılar ama orası da benim için biraz zorlayıcı idi çünkü biraz kilolu bir bayan olduğum için 3 ignede ancak başara bildiler uyuştırmayı sonrası zaten herşey 10 dakka doktorum geldi ki çok kıymetli bir insandır kendisi anneye olmaya hazır ol dedi ve kesti hiç birşey hissetmiyorsunuz sadece hafif hafif sarsılıyorsunuz o kadar ve 23:10 da kuzum artık bana bakıyordun hemşire hanım aldı temizledi güzelce ve yanıma getirip kendini dogurmuşşun dedi o an gerçekten doğumum da o acılar dan sonra mutluluk gözyaşı döktüren tek şey minik kızımın bedeni ve bana bakışı idi şimdi 2 günlük yanımda Allah isteyen herkese nasip etsin 🥰 sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz ameliyattan sonra dikiş batmalarım ve 3 başarısız spinal iğne denemesi yüzünden bel agrılarım hala mevcut tek çare yürümek diyorlar bununda bilgisini tekrar vereyim 🥰❤️😅