girl_boy_annesi Kimi doktorun kapısında uzman doktor yazıyor kimin de yazmıyor bütün kadın doğumcular uzman sanıyordum öyle değil mi ?🤯
Ays_cskn girl_boy_annesi Eger devlete gittiyseniz genelde asistanlari bakiyor benim gittigim doktorda docent ama asistani bakiyor ozele gidiyorsaniz uzmandir
girl_boy_annesi Ays_cskn iki yerede gidiyorum özeldeki evet uzman 🥰 uzman doktor daha mı bilgili demek
Ays_cskn girl_boy_annesi tabiki onlar artik egitimini tamamlamis insanlar oluyor asistan doktorlar henuz egitimine devam ediyorlar uzman olana kadar bilgim boyle yanlisim varsa arkadaşlar duzeltir zaten
durumom2022 Hepsi kadın doğum uzmanı normalde. Asistansa eğitim alıyordur daha ama sonuçta o alanda uzmanlık yapıyor.
benimmdunyamm girl_boy_annesi 🤣🤣yani devletteki yanlış hatırlamıyorsam uzmandi herhalde 🤣gerçi o da şimdi muaneyehane açtı ama hiç asistan baktığını falan görmedim
girl_boy_annesi benimmdunyamm yok banada bu zamana kadar hiç asistan denk gelmedi genelde hep yaşlı erkek doktorlar denk geliyor 🥰
Melikeeeyk Tus denilen şey tıpta uzmanlık sınavı zaten adı üstünde :) uzmanlık alamayan pratisyen kalır. Op. Demek de operatör demek ameliyat edebilen doktorlar yani. Yani asistan değilse uzmandır