Melekprenses Kimler son 3 aylık döneme girdi ve nasıl geçiyor? umarım rahat geçer uykusuz geceler kramplar mide yanmaları çoktaaaan başladı…
tazebiranne_hg04 Melekprenses nefes nefese kalmak sürekli, terlemek, çabuk yorulmak, oturduğunuz yerden kalkamamak… Erken doğum korkusu vs. En zor dönem bence 😔
aslidbd Melekprenses ağrısız sancısız bir günüm geçmeyen hamilelik dönemimde dün 27+2 ilk defa nst ye girdim. Çok şükür bir şey çıkmadı🙏 Sanırım doğuma kadar böyle geçecek
Melekprenses tazebiranne_hg04 hepsi bende bayadır var suyum fazla olduğu için karnım da büyük en son doktora daha nekadar büyüyebilir diye sordum karnımı 🤣🤣 hayırlısıyla kavuşalım.
Melekprenses Kdr16 çok geçmiş olsun şuan en korktuğum durum sanırım mümkün oldukça çıkmamayı düşünüyorum evden son alışveriş işlerim var onun için çıkarım..
GamzEngin 36+3 den sesleniyorum bacaklara agrilar vurmaya basladi hele terleme hic soylemiyorum . Enerjim var ama vucut izin vermiyor kullanmaya . Bu aralar wc ile.iliskim guclendi bebisim sagolsun oturdu asagiya dogum yakkn 😅
Melekprenses GamzEngin az kalmış senin az daha sabır benim sezaryen olacağı için 38 de doğar o zamana kadar sabretsem ama zor görünüyor birde 5. Bebeğim olacak 3. Sezaryen korkular başladı stres var..
Fatma0090 Melekprenses maşallah ikinci sezeryanınız nasıl gecmişti acaba benim de ikinci sezeryanıma olacak da
Krnn1 Benimde 3. Trimestera az kaldı. Bacağım 3 haftadır uyuşmaya başladı bile ilerisini düşünemiyorum. Karnım yeni yeni belirmeye başladı umarım çok büyümez. Ayrıca doğumdan korkuyorum🥹 bu yaz bitse doğurcam.
Melekprenses Krnn1 karnın için şanslısın benim 9 aylık gibi şimdiden çok zorluyor. Gece gündüz bacak kalça uyuşması aşağı bölgemin ağrısı otursam olmuyor kalksam olmuyor
Senemmi En ufak bısey yendiğimde midemin davul gıbı şişmesi bir de taş gibi olması 🥹 ağırlaşmam da beni yormuyo degıl 😏 tabi geceleri uykusuz saatleri saymazsak çok şükür diyelim 🙏🏻😊
Birminik56 Melekprenses bizde de durumlar aynı geceleri sağa sola dönmekten uyuyamıyorum sürekli hareket halinde yattığım pozisyonu beğenmiyo 😅 çoğu bitti azı kaldı diye motive ediyorum kendimi
Fatma0090 Melekprenses 3 tremistere kac hafta olunca giriyoruz 🤔 ilk gebeliğimde ikinci tremistere 23+2 de doğum yapıp kaybettim suan tekrar hamileyim cok şükür 23+6 olduk bugun biz ne zmn 3 e gireriz acaba 🤔 bide kızlar 7 ay 28 haftada mı oluyor 30haftada mı suyumuz az belki 28 de alabiliriz dediler gidersek o zmna kadar insallah umarım 30 lu haftalara kadar gideriz
Melekprenses Fatma0090 27. Haftada 3. Trimester oluyor. 26 haftalık olunca 6 ay bitiyor 7. Aya giriyorsun 30 da 7. Ay bitiyor. Sende inşallah hayırlısıyla sorunsuz hamileliğini tamamlar bebeğine kavuşursun..
Ays_cskn Fatma0090 28+0 da 3.trimestere giriliyor canim insallah vaktinde gelir bebisin bende hep oyle diyorum 30 lari bir görebilsem suan 28 +3 uz ilk gebeligimde tansiyon sorunum vardi o yuzden bende tansiyon olmadan bi 30 lari gorebilsem yeter diyorum
Moonlight38 Fatma0090 Rabbim zamanında sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Su azlığı için de havuç tüketmeye özen göster
Melekprenses Fatma0090 sezaryen doğum da zor bence ben ilk 2 bebeğimi normal doğurdum suni sancı ile ama sezaryen daha zor. Ayağa kalkmak o yanma acı. Benim ağrı kesici alerjim olduğu için belkide daha zor geçiyor birincisi ikincisi hepsi zordu benim.