Nurr26 Hanımlar Yunus Emre devlet hastanesinde ya doktor olmuyor ya izinde oluyor ya da üç dört tane doktor oluyor nedenini anlayamadım randevu da yok iki aydır bulamıyorum geçen ay sekreterin yardımıyla sıra alarak muayene oldum bu ay da benim doktorum izne çıkmış Eskişehirde olup bu hastahanede sorun yaşayan var mı de sebebini bilen ya da
Nurr26 Nurr26 bugün muayene olmak iÇin gittiğimde bi tane doktorumuz var dedi çok saçma değil mi bir sürü yüksek gebe kadınlar var muayene için gelen ama doktor yok
Ezgican- Nurr26 eğer orada bir doktorun devamlı hastasıysanız randevu alamasanızda sekreterler sıra veriyor gittiğinizde
Ezgican- Nurr26 ben funda yıldıza gidiyorum gittiğimde de randevu alamamış oluyorum çoğunlukla ama orada sekreterler takipli gebe hastası olduğum için hemen sıra veriyorlar, eğer takipli devamlı hastası değilseniz vermiyolar ya da o gün boşluğu olan her hangi bir doktora veriyorlar
Nurr26 Ezgican- ben de 7 aydır aynı doktora gidiyorum ama takipli gebe olmak nasıl oluyo doktor mu veriyor bu onayı
Ezgican- Nurr26 sekreterlere söylediğinizde zaten randevu geçmişinize bakıp görüyor o doktora devamlı geldiğinizi ve sıkıntı çıkarmadan sıra veriyorlar
Kbrakrs Giresun da öyle , sabah 5 te uyandım 6da sıra aldım şaka gibi ve 11 de gördüm doktorumu, o saate kadar bi sürü hamile kadın bekledik, açlıktan bayılacam sandım artık 😓😞