kedisever11 Banuc deterjanları ve şampuanı unibaby aldım, pişik kremi sebamed aldım mustela çok pahalı
Egelibiri48 gkbyza Aynen öyle . Hangisi zararsız ? Bu bebeğin cildine göre değişir . Ben oğluma mustela da kullandım mesela . Asla iyi gelmedi 🤦🏻♀️
MeriHera Aytiii yenidoğan şampuanı ve pişik kremini aldım, uygulamada sorun var ne resim yükleyebiliyorum ne fotoğraf ya da linkleri açabiliyorum
Marazin_annesi Banuc ilk ogluma dalin almısttım herseyinihala dalin kullanıyorum ve bebegimede aynısını kullanıcam
Pelinakcn Banuc bübchen aldım ben, çevremde kullananlar da tavsiye etmişti. Alman markası, e bebekte satılıyor
MeriHera Aytiii henüz kullanmadım canım, ben içeriğine bakarak aldım. Daline filan da göz yakmaz diyorlar ama yalan yakıyor
Sedavarol Benim de ilk gebeliğim olduğu için şampuan seba med hassas ciltler göre aldım ama yanına mutlaka dalin alacağım deterjan olarak bende fikir önerilere açığım
onurhan Egelibiri48 ben Dalin granül kullandım ama leke çıkarma da sıfır pişman oldum bitmesini bekliyorum beklemem bile belki çöp benim için 👀
Egelibiri48 onurhan Zor geçen lekelerde evet etkili değil ama onun için de leke cıkarıcı spreyler var . Hic bir granül sabun tozu leke cıkarmaz kı . Dalin markasıyla alakalı bi durum degıl bu
minik_koala_ve_annesi Banuc sebamed aldim ama eyupsabri tuncer herseyi organikmis sitesinde 260 tl ye girmis seti bakin isterseniz almamis olsaydim kesin alirdim
minik_koala_ve_annesi Aytiii icin tamamen dogal dedi az once eyup sabri tuncere gittim yani almasaydim alirdim dedim bebek camasir deterjani.losyonu sampuani herseyler vardi bilseydim alirdim
Aytiii minik_koala_ve_annesi 220 tl’ye aldım sayfasından kargo dahil..inşallah güzel olur..teşekkür ederim