CenKayNur Kendi beyaz ve renkli çamaşırınızı hangi deterjanla yıkıyorsunuz acaba ikisi için 1 deterjan kullanan var mı varsa hangisi
Aminenin_annesi CenKayNur ikisiine de aynı detarjani kullaniyorum ariel . renkliler koyu renkliler programında 40 derecede beyazlar pamuklu 60 derecede
minik_koala_ve_annesi CenKayNur siyahli icin perwol siyah kullaniyorum kirmizi renkler icin perwol kirmizi ara renkler icin persil renkli sivi beyazli icinde arielin tozu persilin jelini karistiriyorum ama hic yumusatici atmiyorum hic birine
bsraguruler İkisi içinde ABC kullanıyorum eskiden Omo nün hem beyaz renklisinu kullanırdım ama İsrail mali diye biraktim
ruveyda3849 minik_koala_ve_annesi perwol kıyafetlerimde delikler yaptı benim. Artık kullanmıyorum. Yumuşatıcı da kullanmıyorum. En ince rahat pijamalarımı heba ettiler 😅
Nskyhn CenKayNur ikisi içinde omo active fresh kullanıyorum. Misss gibi cikiyorrr sadece siyahlar için sıvı kullanıyorum
Ruveyda_baskapan CenKayNur arielden başka deterjan asla kullanmam beyazlara ayrı renklilere ayrı kullanırken siyahlara perwol alıyorum ama beyazlara çamaşır sodası var mutlaka eklerim bembeyaz oluyor.
busraarkose Bebek kıyafetleri için doğal içerik kullandığımızdan aynı makinede farklı ürün kullanmamamız öneriliyor kendi kıyafetlerimiz için de green clean 🌱