Imaram3 Nurcan2509 benim de artık geceleri ve sabah uyandığımda mideme batıyor sanki bebek derin nefes alınca sol tarafım acıyor :((
Nurcan2509 Imaram3 eşim ger zaman destekcim dediğin gibi zarar vermekten korkuyor Geri çekiliyor Ama izah edicem ona durumu
Imaram3 Nurcan2509 aynen öyle sanırım. Benimkinin yeri de rahat sanırım ama son usg de o kadar sıkışmış gözüküyor kii gördükçe gülesim geliyor çok komik yaa 😂😂😂
Imaram3 Nurcan2509 ben 38 haftaları düşünemiyorum 😂 simdiden sığmıyor gibi hissediyorum karnımın her tarafı taş gibi
Imaram3 Nurcan2509 maşallah ya benimki hep böyleydi aşırı hareketli bi bebek değil 😁 benim gibi sakinn
___Havva27 Nurcan2509 bnm kızım da 36+2 de 3100 grm çoğu şişlik yani hpsi kilo dgl burda bebeği kilo alsın diye her yolu deneyen vr siz de iri diye üzüyorsunz sanrm tuhaf 😊
Imaram3 ___Havva27 aslında bende güvenmiyorum usg görüntüsünde 300 500 gr oynuyor. Ki ben bebegimin iri olmasına değil normal doğum yapamam diye üzülüyorum
Hatice_gzr2505 Nurcan2509 hayır suyu normaldi dün gittiğimizde azalmaya başlamış ve kafası iyice inmiş boğulmadan alalım dedi ve şuan yanımda uyuyor miniğim 😌