tontonhanim Kızlar bebeğim nasip olursa Aralık sonunda olucak hesaplayinca yazın 6 7 8 aylık oluyor bende şimdiden biseler bakıyorum sizce alırsam kaç aylık almalıyım 9-12 ay ideal olur mu sizce bide 0-5 ay arası da hemen her yenidoğan kıyafeti oluyor mu
A_syma tontonhanim 0 - 3 yeni dogan sayiliyor canim. Vaktinde normal kiloyla gelirse cabuk kuculuyor zaten. Mesela 5 6 aylikken 6-9 iyi oluyor 8 aylikken 9 - 12 olur. Rabbim saglikla nasip etsin 🌸
tontonhanim ikizannesiolmak kaç gündür beğendiğim birkaç bişe var aslında erkenden yapmak istemiyorum ama öyle hevesli heyecanlıyım ki ay aralığını bilmediğimden alamiyorsun teşekkür ederim 🤗 bahar ayında 4 5 ay gibi oluyor o dönem içinde 3-6 olur mu yoksa 6-9 mu almalıyım
ikizannesiolmak tontonhanim ocakta doğdu bebeklerim. Bahar ayı için 6-9 ay kıyafetler aldım. Yaz için de 9-12 Aylık kıyafetler giyiyoruz. Çabuk büyüyorlar minnoşlar. Bir de dar dar şeyleri pek sevmiyorlar açıkçası. Sevdiğiniz şeyleri alın tabi güzel heyecanlar bunlar :)))
tontonhanim A_syma amin hepimizinkini insAllah 🥰 teşekkür ederim o zaman 6-9 9-12 karışık almalıyım değil mi 😃bide mesela bahar ayında 4 5 aylık bebeğe kaç ay arası almalıyım
tontonhanim ikizannesiolmak maşallah sağlıkla buyusunler 🥰🥰 bizde sizin gibi olucaz büyük ihtimal bende öyle yapayim o zaman 🥰
A_syma tontonhanim 6 -9 lari ince baharlik 9 - 12 leri yazlik alabilirsiniz. Ama bence size tavsiye 🌸 hevesle cok asiri kiyafet almayin derim. Cocuguma hamileyim. O kadar cabuk buyuyorlarki bazen 1 giymede olmuyor sonra :) bebis dunyadayken gozunuzle gore gore alirsiniz.
tontonhanim A_syma bu konuda gerçekten haklısınız hatta Allah korusun nasip olmaz vs diye son ay alışveriş yapmak istiyordum ama öyle bir heves heyecan var ki birkaç bişe şimdiden almak istiyorum 🤭