yagmuraltintass Kızlar yarın 10.45te hastane randevum var şeker yüklemesi yaptırıcam 50 g içeceği içtikten sonra ne kadar sürüyor tekrar kan alınması ve ne kadar kan alınıyor
Pasalarimmmmm yagmuraltintass önce kan veriyorsun cnm sonra şeker yüklemesi yapiliyor 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun bir saat sonra bi kan daha veriyorsun
Leyla-ay-3023 yagmuraltintass önce içmeden Bi kan veriyorsun sonra içiyorsun içtikten bir saat sonra bir daha sonra ondan da 1 saat sonra birdaha veriyorsun bitti hepsinde aç Olcan
Mavisperi yagmuraltintass benimde bugün 10:45 randevum var bakalım nasıl bir süreç sizede anlatırım insaAllah
oykubrakpnar Bende iki gün önce yaptırdım. Önce kan verdim ardından Kutu kola gibi çilekli glikoz verdiler hemşire beş dk içinde içmen lazım ve bir saat bişey yiyip içmiyorsun dedi. Sonra tekrar kan verdim. Bu kadar
yagmuraltintass oykubrakpnar yaa bir saat sürüyorsa iyi sabah aç oluyoruz ya baş dönmesi göz kararması tansiyon düşüklüğü falan olabiliyormuş
oykubrakpnar yagmuraltintass o içecek aç karnına benide mal etti valla kusasım geldi kusarsan test bozulur dedi hemşire sırf bi daha memek icin kendimi sıktım
Tubatuubaa yagmuraltintass bende dün yaptırdım canım önce kan verdim içeceği içtikten sonra bir saat içerisinde bir şey yiyip içmeden bir saat sonra tekrar kan verdim
Mavisperi yagmuraltintass simdi aç karnıma geldim ilk iş idrar verdim onun için sıkışık gelirsen iyi olur beklemezsin sonrasında elmalı 50 mg bir içecek ictim 1 saat geçtikten sonra kan vericem tabi hala aç bekliyorum sonrasında karnımı doyurup 1 saat sonra tekrar kan vericem insaAllah hersey yolundadir
yagmuraltintass Tubatuubaa içeceği içip iki saatte iki kez kan mı verdiniz yoksa bir saat bekleyip kan verdiniz bitti mi
Hasretaytemur yagmuraltintass benim doktorum şeker yüklemesi yapmayacağını söyledi bazı testler isteyeceğim orada zaten değerlerin görünüyor dedi 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
yagmuraltintass Hasretaytemur doktordan doktora değişiklik gösteriyor demek ki benim doktorum yapmamız gerektiğini söyledi
Hasretaytemur yagmuraltintass bence de yapılması gerekiyor ablam da gebelik de çıktı 3 yıldır insülin kullanıyor ama doktorum yapacağım kan testin de göreceğim sadece ilaç içmeyeceksin dedi binevi ilaç almadan bakacak sanırım
Mrv135 yagmuraltintass İçeceği içmeden önce bir kan veriyorsunuz. Sonra içeceği içip tam bir saat sonra bir kan daha veriyorsunuz ve bitti. 50 mg da icecekten sonra bir kez kan alınıyor.
yagmuraltintass Mrv135 çok teşekkür ederim ona göre hazırlayacağım kendimi öğleden sonraya kalmaz inşallah diye dua ediyordum da o şekilde kalmaz o zaman :)
yagmuraltintass Hasretaytemur yani benimde yakın tanıdığımda yaptırmadığı için su fazlalığı çok sonradan çıktı yatış verildi yapılmalı kesinlikle
Mrv135 yagmuraltintass Yok içeceği biran önce için son 5 dk kan alma yerinin oraya gidin hemşireler de sonraya bırakmaz zaten dakikası dakikasına alınması gerekiyor çünkü kanın.