Tubiiiiif Dünden beri birsey oldu bana ya ter içinde kalkıyorum dünden böyle uyuyorum ne güzel gecenin yarısı kalkıyorum huzursuzluk var sanki çarpıntım var nefes almıyorum sıcak basıyor 21 haftalık hamileyim camları açtım valla evde deli gibi otruyom millet uyuyor
Papatya000 Tubiiiiif ah ah az çekmedimm 4.de 5 de uyanıyordum. Yatamıyordum eşim yatınca zoruma gidiyordu sinir küpü oluyordum
benimmdunyamm Tubiiiiif ben klima da bile aynıyim valla su gibi oluyorum sıkışıyorum anksiyete var bende
Tubiiiiif elmaliiturtaa panik atak var zaten canım ara ara beni yokluyor ondan mı oldu acaba diyorum inşallah eski dönmem kendi kendime yenmiştim hamilikten mi diyorum bir yandan
Kubrahmet0807 Bazen bende de oluyor canım, inşirah suresi oku elini kalbine tutarak. Ve yapmaktan hoşlandığın bişey yap, instagramda gezmek, kitap okumak, müzik dinlemek gibi, hangisi senin kafanı dağıtıp iyi geliyorsa. Faydası olur inşaEllah
Tubiiiiif Kubrahmet0807 Tamam canm saolsın dişim agrıyor birde üstüne az uyuyayım diyorum ama bugun uyku yok galıba bana
Hanife47 Tubiiiiif canım bende 20 haftalığım benimde aynı şikayetim vat asiri terleme yorgunluk aşırı uyku ve sonrasında göğüs ağrısı benim tansiyonum düşüyor 2 haftadır hatta iki hafta önce dolmuşta fenalaştım hastaneye giderken gittiğimde göğüsum ağrıyordu hemşireye sordum fenalaştığın için öyle ağrıyor dedi tansiyonda 9 6 çıkmıştı tok halim
Tubiiiiif Papatya000 evet herkes uyurken sen evde dolanıyon bu gece rahat uyurum inşallah yarı uyku yarı uykusuzum
Semaan Tubiiiiif canım oku kendini nazarda olabilir hamileliğe baglama hemen nas felak oku kendinee hergün havalarda sıcak hamileliğin verdigi hormonlar şekerin olabilir tansiyon olabilir hepsine bak
1mercimek_annesi Tubiiiiif benimde o haftalarda başlamıştı canım 36 haftalık olduk artık uykuyu tamamen unuttum sabah akşam gez balkonda oturuyorum o bile fayda etmiyor
Papatya000 Tubiiiiif 31. Hafta oldu yeni uyuyorum bunada uyumak denirse. Gece 2 de yatıyorum sabah 5.30 6 gibi uyanıyorum 7 gibi yatıyorum 12ye kadar 🤷🏻♀️😡
Tubiiiiif 1mercimek_annesi Allah yardım etsin canım inşallah devam etmez böyle bebegide sterese sokuyorum sanrım öyle
zehraaaktas Tubiiiiif bende de olmuştu bir kere bebeği karnımdan çıkarıp atmak istemiştim bi korku sarmıştı bedenimi karanlıkta duramıyordum sabaha kadar uyuyamadım uyumaya çalışsam krokunç rüyalar falan görüyodum zaten nefes alamıyodum hava aydınlanana kadar devam etti sonra uyudum çok zorlamıştı çok şükür geçti senin de geçmiştir inşallah 2 saat olmuş paylaşalı