Gulsahckurt4 Doğuma giricem bikac saat sibrs heyecan stres hepsi bir arada dua edin Allah rızası için 🤗😌
happykrkmzs Gulsahckurt4 sağlıkla kavuşursunuz inşallah 🙏🏻 ben de yarın gidicem saatlerdir uyanığım heyecandan uykum kaçıyo dinlenemiyorum 😂tansiyonuma bişey olucak diye korkuyorum
ZynpSnr Gulsahckurt4 Allah yardımcınız olsun saglıkla kucagınıza almayı nasip ettin Allahım bizede dua edin 😊
Gulsahckurt4 Masumanneinci Allah razı olsun benimde dualarım sizlerle isteyene sağlıklı sıhhatli evlat zamanını bekleyeninde hayırlı kucaklarına almayı nasip etsin 🤲
Yeniannebirkiz Bende nasipse bu gün oğluma kavuşacağım sabah saat 9 gibi yatış yapacağım babada dua edin olur mu çok heyecanlıyım korkuda var tabiki ama hep dua ediyorum rabbim olmayanlara da nasip et ve tüm bekleyenleri sağlıkla kavuştur diye🌸
ZynpSnr Yeniannebirkiz Allah yardımcınız olsun bende pazartesi giricem bana da dua edin saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim 😊
Sineemiis Yeniannebirkiz belki beni de alabilirler acil sezeryana, Rabbim herkese kolay sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin süreç çok çabuk çok kolay geçsin amiiiin❤️
Yeniannebirkiz ZynpSnr amin çok amin rabbim tüm kavuşmaları sağlıklı sıhhatli bi nefeste acısız eylesin gerçekten hep birbirimize dua edelim inşallah🌸
Yeniannebirkiz Sineemiis amin çok amin göz açıp kapanana kadar evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım rabbimin izni ile 🌸