Minigin_annesi0 Kızlar iki yıllık evliyiz. Lânet gelsin bütün mobilyalarımdan nefret ediyorum akraba diye götürdüler aldırdılar o kadar eşyayı başıma gelmeyen kalmadı herşey de bi kusur bi sorun oldu. 1-2 aylık evliydik baza gıcırdamaya başladı çağırdık gelip yapmadılar. Bebek doğdu inat gibi yatağa dokunsak gıcır gıcır ses geliyo bebeğim uyanıyor yok mu bunun bi çözümü bana akıl verin sinirden ağlıcam sese uyandı hâlâ uyutmaya çalışıyorum😫😫
Sineemiis Minigin_annesi0 bu biz 😂 pzt gittik İstikbal’den sadece baza aldık diğeri soktuk kayınvalidemler yakicak muhtemelen 😂 sağdan sola dönerken bisey giymek için otururken hatta bazen yatağı toplarken bile çat çut sesler cikiyordu salonda yattığımı biliyorum 😂 bebek doğmadan bunu yok edelim dedik
benimmdunyamm Minigin_annesi0 bizim gıcırdiyordu altta bir yer çatlamış sanırım eşim kendi yapmıştı geçti şükür çok gıcık bir ses
HurremSultan Minigin_annesi0 benimde öyle ya. Ama.sanki yataktan geliyor ses. İnsanlara dediğim zaman yatakta naptiniz da eskidi diyorlar. Ya ne alakası varsa. Çıkıp akşama kadar üstünde ziplasam bir senede o hale gelebilir mi yatak. Aşırı ses çıkıyor. Benim bebgimde çok uyaniyordu çareyi pis pis sesi açmakta buldum. Belki sende onu deneyebilirsin. Çünkü babmiye gittim dedim bu sefer güzel bir yatak alayım. 8 ile 10 bin arasıydı güzel yataklar. ALAMADIM
alimerve Minigin_annesi0 yatağı bilemem ama bebeğin yanında pis pis yada süpürge sesi açabilirsin uygulaması var. Ben yatakta dönsem gözlerini açardı bizimkinden de ses geliyo bırak yatağı parmak ucunda yurusem adım sesine uyaniyodu uyuyup kapısını kapatsam gündüzden içerde korkumdan yerimden kipirdayamiyodum ama çıt olurda uyanır diye. Bebek uyutucu programin adı ben süpürge sesi+pis pis var onu aciyorum öyle sesler çıksa bile duymuyo uyanmiyo .
Deletedmom_34 Sineemiis ay bizim de öyle, halbuki bellona, ama rezillik, gerçi 4. Yılı daya yeni ses çıkarıyor ama çok rahatsız edici, bebeğmden önce pek önemsemiyordum, şimdi her dönmemize rahatsız oluyor, istikbal bazanızın modeli nedir
Minigin_annesi0 Sineemiis ay aynı valla yorganı örterken bile gacır gıcır ses geliyo gece ne kadar sinirlendiysek şimdi gittik sizin gibi İstikbalden sadece baza aldık geldik 5 bin liradan olduk🤦🏻♀️ 5 bin liraya neler alıyoduk iki yıl önce ahh ahh
2cocukannesiyimm Deletedmom_34 benimde istikbal 3. Senesi yatağımın şu sıra aşşşşırı gıcırdıyo nasıl geçer garantis bitmişttir dimi ne yapabılırız bu baazalara?
Minigin_annesi0 Deletedmom_34 bizde şimdi gidp aldık İstikbalden 4.600 falan fiyatı kadın baya güvendirdi beni 2005 ten beri kullanıyorum dedi
Minigin_annesi0 2cocukannesiyimm gerçekten mi yaa bizde bi sinirle gidip aldık İstikbalden kadın baya övdü 2005 ten beri kullanıyorum dedi inşallah aynı sorunu yaşamam
cileklicookie 2cocukannesiyimm benimde istikbal 5. Senesi cok memnunum hatta tüm mobilyalarin istikbal. Duvara sifir ve kuran kisilwr bana silme supurme yapacagin zaman hanimlarin wn sevdigi sey saga sola cekmektir cekme sakin demisti o zaman gicirdama yaparmis. Ben yerden epey yuksek diye silme supurme yapabiliyorum diye yerini hic ellemedim 5 yildir bir cm bile ilero geri itmedim acikcasi oda etki etmis olabilir 😅😅
Minigin_annesi0 benimmdunyamm çok mu çıkıyordu sesi biz yatağa dokunmaya korkuyoruz artık yorganı açıp kapatırken bile nasıl ses geliyo
Minigin_annesi0 HurremSultan yataktan öyle ses geleceğini sanmıyorum ya demirlerden geliyor çünkü baza aldık bugün sadece inşallah ses gider yataktan geliyosa çok üzülürüm boşuna baza almış oluruz 🥴
Minigin_annesi0 alimerve aynı benim bebişte öyle nefes alsam uyanıyo😂 pişpiş sesinde işe yaramıyor bizde
Miiiii alimerve bende oglumu o sesle büyüttüm yatak gicirti sesinden dolayi 😂 bi onu acinca uyanmiyodu nasil bi bela su yatak olayi simdi ikinciyide onla buyuturum heralde 😂
Sineemiis Minigin_annesi0 4 Bine aldık bizde 😄 modeli bilmiyorum da bej gibi keten sanki kumasi ikili bölmeli bazasi falan sağlam duruyordu cuma gelecek kurulcak bizimde nasipse
benimmdunyamm Minigin_annesi0 evet çok çıkıyordu çatlamış tahta ortadan eşim oraya ek birşey çaktı falan yaptı
Minigin_annesi0 Sineemiis bizde eskiyi sporcuya vercez yarın veya cumartesi gelir heralde inşallah kurtulurum şu sesten
HurremSultan Minigin_annesi0 ahaha demir sesi yatağın içindeki yaylardan geliyor bizim de😅 inşallah bazadan geliyordurnxgsjyxx
bykarakan Minigin_annesi0 dahs dün eşimle bunu konuştuk bizim yatak da rahat değil değiştirelim falan diye annemlerin yatağı 13 14 yıllık istikbalden alınmıştı daha bu sene gıcırdıyor ve aşırı rahat, açıp yağlanabilecek bişey olsa yağ sürerdiniz ama malesef değişim vakti gelmiş 🥴
Minigin_annesi0 bykarakan kız beş altı senelik olsa içim yanmıcak 2 yıl bile dolmadı daha kullanalı bulamadık bi çözüm yenisini aldık bu darlıkta masraf çıktı😑
bykarakan Minigin_annesi0 zaten masraf çıkmasın diye dikkat edince illa bir yerden patlak verir napıcan, 🤷♀️ güle güle kullanın 🌸