Papatyam_annem Kızlar Doğum sonrasi korse kullanımı ne zaman başladınız doktorunuz ne önerdi ve netur korse önerdi sezeryan sonrası ne zaman takmaya başladınız
Sedaaaa25 Papatyam_annem benim 1.hafta kontrolümde çok sıkmaması şartıyla istediğini kullanabilirsin demişti canım öyle yaptım bende şimdi doğum yapalı 2 ay oldu zamanla daha sıkarak kullandım faydasını gördüm diyebilirim
nurcan_26g Papatyam_annem ben sezeryan oldum . Doğum sonrası korselerden almıştım cırtlı olanlardan ilk ayağa kalkisimdan itibaren taktım onu tam 2 hafta hem çok rahat yurudum karın aşağı sarktikca ağrıdan yurunmuyi çünkü hemde çok rahat gitti göbeğim
Princessmom Papatyam_annem canım doktoruna sor çünkü doktor yaptgı dikişe göre söylüyor. Benm doktorum hemen takablrsn istedgn tür korse dedi dikişine güvenyordu ama ben korkumdan 3. Gün taktım hemde baya sıkı taktm bir sorun yasamadm bilsem dediği an takardım 😀
Papatyam_annem Sedaaaa25 şekli nasildi cnm sık karından sarmalı olanlari pek önermiyorlar da internet üzerinde çok Kırlı bilgi vae bende kafam karıştı
Sedaaaa25 Papatyam_annem karın bölgesine sarmalı canım zaten kancalar zamanla esniyor çok aşırı sıkma gibi bir durumu yok bi bak istersen https://ty.gl/amxcwtit5p