Balrengii Kizlar suyum fazla şeker yükleme yaptirmadim ama aclik tokluk şekerim iyi galiba bendeki şu fazlalığı sebepsiz, öyle olabiliyormuş benim gibi olup normal doğum yapan var mi
Hemsure Balrengii bende 35 haftaya kadar herşey güzeldi 36 da suyun fazla dedi doktor bende de şeker çıkmadı aburcubur karbonhidratı kes azalsın suyun dedi birde balon gibi düşün heran patlayabilir suyun dedi o kadar moralim bozuldu şuan 38+3 üm hala gelmedi :)
moom222 Balrengii cnm benmde 24 28 haftalarda fwzlaydi sekrrli şerbetli karbonhidrat hamur işi bunlara dikkat ettim suyu normale döndü 33 de 36 haftaligim yarın giricem bakalım ne dicek doğuma yakın zaten normale dönüyor Muş dozunu kacirirsan sadece çoğalıyornus yediklrmz dennkaynakli bndede şeker açlık tokluk çıkmadı
Mltmsncn Balrengii bende de şeker vs olmamasın rağmen suyum fazlaydı. Doguma yakın zamanda bebek sıkışır biraz benimki aqua parkta gibiydi 😅 hareketlerinden anlıyodum zaten. Dogumda ebe suyumu patlattı. O kadar cok geldi ki. Dogum bitene kadarda gelmeye devam etti. Sorun olmadan oldu cok sükür dogumum.
Balrengii Hemsure ay son haftalarda da mı cogaliyormus, benim 22 den beri fazla 28ndenyix şu an inşallah bi sıkıntı yaşamayız karbonhidrati da tamamen kesemedim
yigitinannesiiiii Balrengii benimkide normal olması gerekenden fazlaymış bi kaç gün sonra kan sonucumu almaya geldiğinizde midesine bakalım bebeğin dedi gittim ama bebekte vs bi sıkıntı yok şekerimde normal çıktı doktor olabiliyor böyle dedi sıkıntı yok merak etmeyin dedi 27. Haftamdayım detaylıyı 24 te yaptırdım suyum normaldi o zaman bende anlamadım ha bide şey dedim ben şekerli şeyleri çok tüketiyorum içeriğinde şeker oranı fazla olan meyveler felan fazla fazla yiyorum bundan kaynaklı olabilirmi dedim olabilir dedi çünkü internette bakmıştım bebekler çok şekerli şeyler tükettiğimizde onlarada geçtiği için fazla çişini yaparmış
moom222 Balrengii cnm benmde 24 28 haftalarda fwzlaydi sekrrli şerbetli karbonhidrat hamur işi bunlara dikkat ettim suyu normale döndü 33 de 36 haftaligim yarın giricem bakalım ne dicek doğuma yakın zaten normale dönüyor Muş dozunu kacirirsan sadece çoğalıyornus yediklrmz dennkaynakli bndede şeker açlık tokluk çıkmadı
Balrengii moom222 inşallah normal çıkar seninkide yarin, anladim canım bende bi dikkat edeyim o halde azalır inşallah
Balrengii yigitinannesiiiii He anladım gebelik sekrri olmasa bile şekerli şeyler suyu etkiliyor idrardan dolayı. Teşekkür ederim içim rahatladi
Balrengii Mltmsncn kiz Allah iyiligini versin aqua park diyo xjsjsmama foşur foşur dogurmussun valla 😅ay inşallah benimde sorunsuz olur
yigitinannesiiiii Balrengii yinede şeker yüklemesi yaptırmadıysan bile açlık tokluğunu takip et canım