Zeyzeyp İkinci gebelgm 30 haftalığım yürüdükçe oturup kalktıkça uzandığımda sağa sola dönerken bile özel bölgemde agrı oluyor başına gelen varmı nedn olabilir bu
acargolge5 Zeyzeyp bnmde öyle cnm sancım fln oluyordu hatta ara ara hafıf gecıpdu tbı ama.suan 37. Haftamdayım daha da fazlalaştı doktor hep normal ddı basından beri yok büyüdüğü ıcın yok asagı ındıgı ıcın derken derken 37 lere geldm o agrılarla ıste
isimsizzz Zeyzeyp Canım bugün Kağan Kocatepe’nin videosunda izledim , diyoduki hamilelikte kasık ya da karın ağrısı yaşamayan hamile çok çok azdır , en çok yaşanan ve en doğal durumdur diyodu , yani böyle surunecek kdr ağır bır sancı değilse normal dedi 🤗❤️
isimsizzz Zeyzeyp Canım bugün Kağan Kocatepe’nin videosunda izledim , diyoduki hamilelikte kasık ya da karın ağrısı yaşamayan hamile çok çok azdır , en çok yaşanan ve en doğal durumdur diyodu , yani böyle surunecek kdr ağır bır sancı değilse normal dedi 🤗❤️
Gulays Zeyzeyp bende aynı durumdayım gülüm 27. Haftadan beri inanılmaz oranda agrior gün gectikce şiddetlendi bağ dokular geriliyormus canım normal dedi Dr.um
Kremalininannesi Bende de oluyor benim bebeğim makat geliş olduğu için baskı fazlaymış ondan demişti doktor
Meyra41 Zeyzeyp 17. Haftamda yatakta dönerken vajinal kemiğimde agri oluyor insternete baktigimda 10 haftadan itibaren çatı ağrisi olurmus normalmis
Nidakorkmaz Zeyzeyp 33. Haftalık hamileyim. Doktorumuza sorduğumda Bebek baskı yaptığından dolayı normal olduğunu söylemişti korkmanıza gerek yok vücut kendini doğuma hazırlıyor.
Katze8sirac Bende 33 haftamdayım ve özellikle özel bölgemin sol tarafı aşırı ağrıyor 2 hafta sonra kontrolüm var umarım bir sorun çıkmaz
Canpolat Zeyzeyp şuan o ağrıyı çekiyorum 33.haftamdayım sanki böyle kemiklerim geriliyor gibi dönerken kaldıramıyorum belimi🙈