Haticeunall susamtanemiz ben kullandım uzun bir süre anemi olduğu için sonra hamile kaldım 4 hafta daha kullandım şimdi başka bir folik asit kullanıyorum çünkü folbiol mg olarak biraz yetersiz
Aslihanfs susamtanemiz aksine fazla mg Doktorumu değiştirdiğimde öğrendim kırarak gün aşırı kullanıyorum artık ❤️
yigitinannesiiiii Haticeunall aksine yetersiz değil mg olarak fazla diye biliyorum ben çünkü bende kullandım tabi doktoruma danışarak ben başta onu kullanıyordum doktorda meyle başladıysam onunla devam etmemi söyledi eczanede bunun dozajı fazla doktorunuza söyledinizmi diye uyarmıştı hatta beni
susamtanemiz yigitinannesiiiii evet o yüzden sormak istedim doktorumuz bunu vermiş kullanıyorum araştırınca bunun ağır olduğu yönünde yorumlar gördüm sizlerin yorumunu merak ettim ☺️
Gulcincelebi Ben hamile kalmak için uzun süre kullandım baktım olacağı yok saldım gitti kafama da takmadım neden olmuyor diye düşünmekten vazgeçtigim an hamile olduğumu öğrendim hayla da kullanıyorum Folik asit tabiki doktorum tavsiyesiyle 🥰
yigitinannesiiiii susamtanemiz ben kullandım 12. Haftama kadar ama burda çok yorum okudum keşke öncesinde görüp değiştirme fırsatım olsaydı dedim ama doktorum kullan dediği için bi yandanda kafam rahat 😊