Moonlight_347 Kızlar yaklaşık bir saattir düzensiz bir şekilde bebeğin hareketleriyle aniden özel bölgeme giren sancılar var kasilma mi doğum mu Anlayamıyorum büyük tuvaletim varmış gibi bir his geliyor arada ve gidiyor napmaliyim ya 😟bunu yaşayan var mı?
Mnk16 Moonlight_347 bi dışı alıp uzan canım farklı pozisyonlara gir sabaha kadar devam edip geçmiyorsa gerçek sancı sanırımn
rusen_dag72 Moonlight_347 bende aynı durumdayım sırtım ağrıyo bebek toplanıyor canım çok yanıyo adet olacakmışım gibi ağrılarım var 😭
Hakanbuse Moonlight_347 39+1 bendede ayni sey var dun geceden beri ara ara duzensiz belime kasiklarima sanci giriyo 2-3 saattir surekli büyük tualetim varmis gibi hissediyorum ama yok bebegim toplaniyo kasiliyo ama duzenli degil sancilarim esimde gececi ne yapsam bilemedim
Moonlight_347 Mnk16 şu an duş almaya çok üşeniyorum ama devam ederse duşa gireceğim dediğin gibi hem sakin hem tedirgin hissediyorum 🥺
Moonlight_347 Mnk16 ben ilk kez yaşıyorum uzandım şimdi yatağa hareketleri devam ediyor bazen şiddetli bazen de hafif sancilar giriyo
Moonlight_347 Mnk16 peki senin de büyük tuvaletin varmış gibi oluyor muydu sabahta gazim var onun sancısı sanıyordum ama bebeğin hareketleri ile rahmime sancılar vurunca kasılma olduğunu düşündüm demin ayaktayken kalcamla belim arasina birden kramp girip çıktı
Moonlight_347 rusen_dag72 benim belim ağrımiyor bebeğin hareketleri ile sancılar girip çıkıyor sadece 😐 Allah yardımcın olsun tatlım
Moonlight_347 Hakanbuse haber ver ne olur ne olmaz ama bildiğim kadarıyla doğum sancısı beş dakikada bire düşmeli ve sancı giderek artmalı benimki anı sancı guriyir çıkıyor bebek döndükçe oluyor ve hala durmadi
Hakanbuse Moonlight_347 esime haber verdim bisey olursa hastaneye gec ben oraya gelirim hemen dedi ama sancilarim sıklaşmadı iste
MeyraRana Moonlight_347 vala gerçek sancı ayırt edilebiliyor bence çünkü çok kötü benim belden bi girmişti karnım kasıklarım sanki patlicak gibi şiddetli ağrım vardı nst de sancım tavan yapmıştı resmen o sancıya rağmen açılmam olmamıştı 24 saat boyunca çektim doktora köpek gibi yalvarıyordm normale almayın gerekirse kağıtları imzalim sezeryan yapın diyordum Acıya ağrıya normalde dayanıklı bi insandım ama doğum sancısına yenik düştüm. Sancı geldikçe karnım dikleşip taş gibi oluyordu
Hakanbuse Moonlight_347 hastanedeyim sancilarim artti dogumun basladi dediler yatirdilar dua edin agrim cok