Denizz97 Dün sezeryan oldum. Bebeğim işitme testinden kaldı dün. Hemsireler çoğu bebekte oluyor dedi ama içim rahat değil. Tekrar yapılacak. Sizinde ilk isitme testinde kalıp sonra normal çıkanlar var mi bebeklerinizde ?
Ayse_4646 Denizz97 canım benim oğlumun da bir kualgi geçmişti bir kulagi kaldı. Ben 1 hafta sonra tekrar götürdüm ondan da geçti şükür. Merak etme senin ki de geçer. Bazen geç açılabilirmis. 1 hafta beklemen yeterli
Rav-Ebu Denizz97 bende pazartesi Sezaryen ile doğum yaptım salı günü işitme testi yapıldı ikisindende kaldı 1 hafta sonra test tekrarı dediler😞
Ftmgl1207 Denizz97 ben. Kızım iki kulağından da geçmemişti ben bir ağla bir ağla hastanede 5 günlük lohusa 😂 eve geldim yüksek ses çıkartıp çocuğu deniyordum kafam o kadar ucmustu. 13 günlükken tekrar yaptırdık duydu
mhmmddgc Denizz97 İlkinde geçmeyip ikincide geçen bebek çok.Doğumdan hemen sonra yapılan işitme testinde genelde oluyor
d1e2n3i4z5 Rav-Ebu nasıl olurda bukadar erken yAparlar ben doğumdan bir hafta sonra yaptırmıştım ona rağmen bir kulağı kalmıştı doktor endişenlenmeyin sağ sol yaparak uyutun bir hafta daha bekleyelim dedi ve sonra açıldı yani 15 gün sonra
2bebe1gebe Denizz97 ilk yapıldığı gün tek kulaktan kaldı çıkış yaparken bidaha tekrarladılar ve normaldi herşey
Mltmsncn Denizz97 5 ayrı test yapılıyo ayrı zamanlarda. 5 tanesinden geçemezse sıkıntı denilebişir. İlk zamanlar dogumda kulakları dolu olabiliyomus bebeklerin. Biz 3.testte geçtik mesela. Hemşire banyo yaptırdıktan sonra kulak pamuğuyla temizleyin ve banyodan 3 gün sonrasında getirin demişti.
Dilara9406 Denizz97 bizimkide kalmisti canım 1 hafta sonra getir desiler götürdüm Allaha sukur bisey cikmadi korkma yani Birde ses algiliyomu sesleri duyuyomu anlarsin zaten yeni dogan bebek biseyden anlamaz bisey almaz diye bisey yok misal benim bebegim doğduğu gunden beri hep konuşurum onunla hep guldurmeye calistirrim ki gulerde sesleri algilamasini gozlerinin bakisindan harketlerinden yani heycanlı heycanli hateket edisinden anliyodum suan 2 aylik oldu
Gulcincelebi Denizz97 abimin ikiz çocukları da kalmıştı inan canını sıkmaya değmez canım çünkü boşuna bir daha ki teste geçecek inşallah. Oluyor böyle şeyler arada
Deletedmom_34 Denizz97 kuzenim 3. De geçti. Çünkü ilkinde bebekte sıvı kalmış, diğerinde dayanamayıp bebeği yıkamışlar su kalmış, 3 de geçti. Ben yıkamadım bebeğimi, ılık suyla pamukla sildim. ilkinde geçti.